2777
2789
عنوان

کیا همسرشون باوانت بار کارمیکنه؟

3681 بازدید | 29 پست

درامدش چطوره؟ما بعداز یه ورشکستگی و چن ماه بیکاری شوهرم وانت خریذه بنظرتون خوبه؟با اسنپ

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم درآمدشو 

ولی بنظر من وانت بهتره چون با زنا زیاد درارتباط نیست اینجوری  

الهی که روزتون زیاد بشه و با برکت 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اسنپ بهتره وانت بار سنگین بخوره ک خراب میشه

منظورم کاربا وانت توی اسنپه.اخه باسواری هی باید ادم سواروپیاده کنی اما اون ی بار میبری

نمیدونم درآمدشو  ولی بنظر من وانت بهتره چون با زنا زیاد درارتباط نیست اینجوری     ا ...

اونم ی نکتشه البته😁ممنونم برام دعاکنید

خدا از زبونت بشنوه توکل ب خدا

پسرخاله همسرم تو تیپاکس هست اون گفت.دیجی کالا هم خوبه فکر کنم نیرو میگیره.بایا هم ظاهراً خوبه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
بهترینا براتون پیش بیاد عزیزم💚🥰هرکاری ک انتخاب کنین انشالله روزی از درو دیوار براتون بیاد😍🙌

خیلی متشکرم از دعای قشنگت خیرببینی 

میتونه با وانت میوه بفروشه  من عموم اینکارس  کلی هم براش داره  نه هندوانه و خربزه ...

میدونم صاحبخونمم میوه فروشه الان ی تیبا دو ویه پراید صفر داره غیراز خونش حالا.اما فک نکنم بتونه میوه فروشی کنه حوصلش نمیکشه