2777
2789
عنوان

خدايا حاجتمو بده دعا كنيد برام

136 بازدید | 13 پست

خدايا بعد اين همه سال يه گوشه چشمي نميخاي بهم كني😔 نااميد نيستما فقط خسته خيلي ساله صدات ميكنم جوابمو نميخاي بدي من ديگه روم نميشه صدات كنم تو چي ؟؟ ميشه دعا كنيد برااام😔😔😔

خدایا برای همه چی شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله به حق این ماه واین شب های عزیزحاجت دلت براآورده بشه برات صلوات میفرستم

واقعا خيلييي ممنونم ازت خدا هررچي ميخاي بهت بده ب حرمت اين شبا ، تو اين شبا واسه منم دعا كنيد لطفا❤️😔

خدایا برای همه چی شکرت

یه ایه الکرسی و یع حمدو چهار قل و قدر و بخون با نیت پاک بعد از نمازت قران و بردار یه صفحه شانسی باز کن بگو خدایا خودت راه حل شدن مشکلمو بهم نشون بده تو خودت راهنمایی منو راهنمایی کن جوری ک بفهمم ،بهم بگو چیکارکنم حاجت روا شم 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
یه ایه الکرسی و یع حمدو چهار قل و قدر و بخون با نیت پاک بعد از نمازت قران و بردار یه صفحه شانسی باز ...

ممنونم چشم حتما لطفا واسم دعا كنيد تو اين شبا ، ان شاءالله حاجت روا شيد

خدایا برای همه چی شکرت