2777
2789

سلام دوستان من تقريبا يه ساله براي بارداري اقدام كردم. اين ماه هم قرص لتروزول و امپول hcg مصرف كردم. حالا اين ماه يه هفته قبل موعد پريودم بعد از  نزديكيم يه لك قهوه اي ديدم.بعد از اون كه الان سه روزي ميشه روزي يه بار ترشح قهوه اي به مقدار كم ميبينم. به نظرتون ممكنه باردار باشم يا پريود ميشم و اين از علائمشه. البته هر ماه چند روز زودتر ميشدم و گاهي اوقات هم قبلش لك ميديدم

ممنون ميشم اگه تجربه اي دارين راهنماييم كنين🙏🙏❤️❤️

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که بارداری منم تو اقدامم  ی هفته دیگه موعدمه ولی چند روز پیش ی لکه خون دیدم انشالله جفت ...

انشالله عزيزم. البته منم يكشنبه هفته قبل يه لك رو لباسم ديدم ولي مطمئن نيستم. 

انشالله عزيزم. البته منم يكشنبه هفته قبل يه لك رو لباسم ديدم ولي مطمئن نيستم. 

منم مطمئنم نیستم هی به خودم میگم توهم زدم 😂😂تو علائم دیگه نداری؟ من کمر درد خیلیییی زیاد دارم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
انشالله که بارداری منم تو اقدامم  ی هفته دیگه موعدمه ولی چند روز پیش ی لکه خون دیدم انشالله جفت ...

ان شاءالله هم شما باردار باشی هم استارتر💙💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

البته من دو ماهي ميشه بعضي اوقات بعد رابطه اي كه معمولا بعد اتمام بريودم دارم لك قهوه اي ميبينم نميدونم براي چيه

حالا نميدونم اين لك براي بعد رابطمه يا ميخام پريود شم

البته من دو ماهي ميشه بعضي اوقات بعد رابطه اي كه معمولا بعد اتمام بريودم دارم لك قهوه اي ميبينم  ...

اهااا اگه سابقه داشتی پس واسه پریودیته چون هستن کسایی که قبل پریودی لک میشن ولی برای من پیش نیومده بود انشالله خیره

منم مطمئنم نیستم هی به خودم میگم توهم زدم 😂😂تو علائم دیگه نداری؟ من کمر درد خیلیییی زیاد دارم  ...

بعضي اوقات زير شكمم ميگيره نه زياد كمردرد ندارم. خيلي كمه اين ماه عصبي هم نيستم خدا روشكر

بعضي اوقات زير شكمم ميگيره نه زياد كمردرد ندارم. خيلي كمه اين ماه عصبي هم نيستم خدا روشكر

منم همین عصبی نیستم فقط کمر درد خیلی زیاد و هر لحظه هم فکر میکنم پریود میشم 😂😂دوست داری باردار باشی؟؟

اهااا اگه سابقه داشتی پس واسه پریودیته چون هستن کسایی که قبل پریودی لک میشن ولی برای من پیش نیومده ب ...

البته من از مجردي هميشه قبل پريوديم لك ميديدم. ماه قبل بدون لك ديدن و پنج روز زودتز شدن يهو پريود شدم

البته من از مجردي هميشه قبل پريوديم لك ميديدم. ماه قبل بدون لك ديدن و پنج روز زودتز شدن يهو پريود شد ...

چند وقته تو اقدامی؟ 

منم همین عصبی نیستم فقط کمر درد خیلی زیاد و هر لحظه هم فکر میکنم پریود میشم 😂😂دوست داری باردار باش ...

منم همش منتظرم فكر ميكنم الانه كه بياد😂😂هي ميرم دستشويي. اره عزيزم نزديك يه ساله كه اقدام كردم😍