2777
2789
تو پارک چرا زشت باشه  بپرس والا ای کرونام شده بدبختی کم بدبختی داشتیم اینم اضاف شد 😩

آره بخدا دارم دیونه میشم دیگه خدا خودش ب خیر بگذزونه

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
بعدشامم ظرفامو نمیشورم.مهمونا رفتن میشورم جا به جا میکنم....بدم میاد بچپم تو آشپزخونه بمونم

خوشبحال مهمان های تو 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم انشالله تواین شب های عزیز حاجت روابشی 

قربونت عزیزم انشالله نی نی ت سالم بیاد بغلت اسمشو چی میخوای بذاری😍

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
اره بابا عااالی🤣🤣🤣

😂😍🌹

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                
بسلامتی تعداد کم باشه عیب نداره بلادوره

فداتشم عزیزم .. کلا 5 نفرن اما داداشم خیلی حساسه میترسم نزاره بیان ب خاطر همین هی دارم عقبش میندازم

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
مرسی گلم خدابخاد محمد 

خوش نام باشه❤