2777
2789
عنوان

تاپیک سیاست زنانه فسقلمسقل رو یادتونه؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم بودم یادش بخیر  فسقلمسقل پیج آموزش کیک و شیرینی زده  احساس خوب هم پیج داره سایت ...

ای جوووونم خداروشکر 

کاش دوباره بزنن

خیلی مفید بود خیف شد

خداجووووونم بخاطر انچه دادي و هرانچه ندادي شكر
من  دلم برای همه بچه ها تنگ شده چند وقت یه بار اسماشون رو سرچ میکنم میرم کاربریشون خبری نیست ام ...

سلام خوبی عزیزم من هستم هنوز تو سایت منو یادته؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
سلام خوبی عزیزم من هستم هنوز تو سایت منو یادته؟

سلام ممنونم آره که یادمه خوب هستی ؟

آره شما رو چند بار پیدا کردم تاپیکات رو خوندم هر چند پستی نذاشتم😁

الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام ممنونم آره که یادمه خوب هستی ؟ آره شما رو چند بار پیدا کردم تاپیکات رو خوندم هر چند پستی نذاشت ...

خوبی عزیزم ؟میام هرازگاهی سرمیزنم ولی تاپیک اینا نمیزنم

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
هنا رو یادته خیلی وقته پیداش نمیکنم امضاتون مثل هم بود؟! کاربریش رو عوض کرد دیگه پیداش نمیکنم

نه هست کاربری هنا جان منم دورادور خبر دارم ازشون فقط با یکی دوتا از دوستان در حال حاضر در ارتباطم