2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای تو روحش😶 خوبه زیاد نمیام نی نی سایت

يكي پريروز ميگفت 

روي يه نفر كراش زده بعد تو خيابون بوده موهاشو مدل بالا داده بوده ولي كلا موي مدل بالا بهش نمياد، اومده بود تاپيك زده بود... واييي چي ميشه منو ديد اينجوري 😆😆ريمل داشتم، خط چش داشتم اينو داشتم اونو داشتم وايي موهام بالا بووووووددد...🤣🤣🤣يعني دلت ميخواد بگيري خفه كني يارو رو 😂

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
شوهره دستش کثیف بوده از دسشویی اومده نفهمیده بهد اومده با کف دستش زنشو‌ ناز کرده حالا بعد رفته دم ای ...

🤯🤯🤯 این دیگه واقعا چرت گفته مگه داریم اخه؟؟؟؟

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
امضات😂 مایه گذاشتن*😁🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂😂😂

نچ مایع

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
دقیق نمیدونم از کاربرا شنیدم  فک کنم میخواسته از پنجره چرخشی خراب کاری کنه بیرون     ...

اینا تو نی نی سایت چ میکنن واقعا ؟

استعداد یابی اینا رو میقاپه۰🤮🤮

انسان خوبی باش.. ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن
دروغ میگییبیی؟  واقعا چندش تر از این نداشتیم جدی گذاشته بود؟ ؟  

به خدا

😐😑😑

هنوز یکی بعدش تاپیک زد اسکرین گرفته بود از تاپیکه گفتیم نزار گذاشت 😑میخندید

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز