2777
2789
عنوان

یعنی همتون راضی هستین از این وضعیت سایت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 293 پست
@نی_نی_یار_5   نی نی یار ۵ جون میشه این تاپیکو بخونی میدونم شما گفته بودین خودتونم مخالفید ...

سلام عزیزم من دیروزم تاپیک زد ه بودین فرستادم واسه مدیریت ولی چیزی نگفتن

تاپیک غذا چی دارین چی بپزیم این فیلم خوبه یا نه اینا حذف نمیشن وگرنه درددل مشکل داشته باشین اینا حذف میشن بهتره همه اینایی که مشکل دارن واسه حذف تو خصوصی به خانم تهرانی بگن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ني ني يار حذف تاپيك عملا هيچكارس

من چندبار لينك گذاشتم پاك نميكنن

به خود ني ني يار شب هم گفتم سركارمون گذاشتن با اون تاپيكه فكر نكنن خر بوديم نفهميديم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://iporse.ir/6109517

با اجازه استارتر ناظم ما دیشب فوت شده به خاطر کرونا و امروزم روز معلمه میشه تو این صفحه یادبودش صلوات یا فاتحه بهش هدیه بدید؟

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
سلام عزیزم من دیروزم تاپیک زد ه بودین فرستادم واسه مدیریت ولی چیزی نگفتن تاپیک غذا چی دارین چی بپزی ...

ممنون از پیگیریتون

من هیچ کدوم از تاپیکام غذا و چی بپزم و فیلم نبود تو یدونش یه کاربری رو تگ کرده بودم یدونشم به چیزی بود که خریده بودم و استفادش میکنم خب نمیخواستم عکسش بمونه اینجا

بعدم به نظرم حق هر کاربریه بتونه تمام تاپیکاشو با هر موضوعی پاک کنه 

بی علت نیست که این همه آدم معترضن

من چون میخوام صفحه ی آخر تاپیکایی باشه که برام مهمن 

مجبورم تاپیک باز نزنم همه رو قفل کنم

چون نمیشه پاک کرد :| یعنی خیلی مشکلات داره برا یه کاربر 

فکر نمیکنم به حرف ما گوش کنن کاش شما باز پیگیری کنید همینکه همه تاپیکامون تو تاپیک حذف پاک بشه خیلی عالیه 

منکه مجبورم با کاربری جدید بیام چون تاپیکایی که میخوام حذف شه نمیشه مثل خیلی از کاربرای دیگه که اینکارو کردن

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
قربونت     خیالت راحت نتیجه نمیده    

😂😂😂😂فکر کنم واسه این حذف نمیکنن که تعداد تاپیکا کم نشه

الان هر چیزی سرچ کنی تو گوگل اولین سایت نی نی سایته

اگر تاپیکا حذف بشه بازدیدشون پایین میاد🚶🏾‍♀️🚬

دیش دیری دیرین ماشالا💃
😂😂😂😂فکر کنم واسه این حذف نمیکنن که تعداد تاپیکا کم نشه الان هر چیزی سرچ کنی تو گوگل اولین سایت ...

آره دقیقا بقیه چیزا بهونست 

دارن ازمون سو استفاده میکنن 😐🥺 

#کار_خودشونه

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

کلا یه فضای خیلی بد داره نه میشه چیزی رو حذف کرد نه حتی میشه اسمتو عوض یا اصلاح کنی نه قانونی وجود داره ادمای بددهن و بی ادب رو بلاک کرد ادم اینجا اومدنش فقط با خودشه

بعضی وقتا عمدا میبازی که فقط از بازی بیای بیرون
کلا یه فضای خیلی بد داره نه میشه چیزی رو حذف کرد نه حتی میشه اسمتو عوض یا اصلاح کنی نه قانونی وجود د ...

همه چی ام ممنوعه به جز خاله زنک بازی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)