2777
2789
اسم همدیگه رو ولی یه عمو دارم حدود ۶۰ سالشه زنش رو گلی جان صدا میزنه اسمش گلی نیست همینجوری بهش می ...

خخ. ما ام یه رفیق داریم همینجوری نمیدونم چرا بهش میگن نبات اونم میگه اسممو بگین باو😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا اسمشو یادش رفته😂😂😂

😂😂😂🤚🤚🤚

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤
بوشهر معلومه اصلا نه?😁

بعلهههه منم بوشهرم نکنه همشهری باشیم 🤪

خانمها لطف میکنید اگر برای سلامتی دخترم و عاقبت بخیری و خوشبختی زندگیم دعایی کنید و صلواتی بفرستین منم همیشه دعاگوتونم عزیزان 
خخ. ما ام یه رفیق داریم همینجوری نمیدونم چرا بهش میگن نبات اونم میگه اسممو بگین باو😁

😂😂

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان بزرگ من حساس بوده ب مامانم میگفته اسم شوهرتو صدا نکن مامانم میخواد صدا کنه میگه ببین😐😂

بابامم بعضی وقتا اسم مامانمو بعضی وقتا تو جمعیت میگه حسین(اسم داداش بزرگمه🤣)

تازگیا پیشرفت کردن اسم میگن

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
مامان بزرگ من حساس بوده ب مامانم میگفته اسم شوهرتو صدا نکن مامانم میخواد صدا کنه میگه ببین😐😂 بابا ...

مادربزرگ منم خیلی حساس بوده میگه اوایل جوونی اسم شوهرشو تو جمع ب اسم عموبزرگم صدامیکرده