2777
2789

در دنیای مدرن امروز و افزایش جمعیت مردم تردد افراد افزایش پیدا کرده است . برای رفاه حال افراد و جلوگیری از اتلاف وقت از درب پارکینگ اتوماتیک استفاده می شود. برای خودکار کردن این درب ها از جک پارکنیگی استفاده می شود. از آنجائیکه کیفیت این محصول بسیار مهم است بهترین مارک جک پارکینگی کدام است؟ با ما در ادامه همراه باشید تا به این موضوع بپردازیم.

جک پارکینگی Cucci  و  Callypso در چندیدن سال پیاپی جزو بهترین برند جک پارکینگی محسوب می شود .

جک پارکینگی برند Calypso محصول کشور ایتالیا می باشد که جزو محبوب ترین و پرفروش ترین محصول بخصوص در کشور ما می باشد. این محصول دارای ویژگی هایی به شرح ذیل می باشد:

• دارای برد قوی می باشد که مجهز به منوی دیجیتال بوده و دارای سرعت بالایی با قابلیت تنظیم بر حسب نیم ثانیه را دارد.
  • قابلیت تحمل وزن تا 500 کیلو با طول هر لنگه درب 4 متر را دارد.
  • متناسب با شرایط آب و هوایی مختلف بخصوص گرم و مرطوب
  • نیازی به نگهداری و سرویس دوره ای ندارد.
  • در بین جک پارکینگ های موجود کمترین مصرف باتری را دارد.
  • قابل نصب بر روی درب ها تک لنگه می باشد.

[table id=6 /]

• مناسب برای ترددهای زیاد
  • امکان تنظیم درب تا زاویه 150 درجه ( این مزیت تنها در این برند وجود دارد)
  • مقاوم در برابر نوسانات برقی به دلیل وجود بردCITY 1 در صورت نصب درست و صحیح

مارک Cucci محصول کشور ایتالیا است که به جرات می توان گفت بهترین برند جک پارکینگی در دنیا می باشد.این جک با بدنه کوچک خود کیفیت بالایی دارد. ازآنجائیکه بسته بندی استانداردی دارد در هنگام حمل آسیبی نمی بیند.به دلیل قیمت خوب آن و گارانتی 30 ماهه بسیار پرفروش می باشد.

خرید جک پارکینگ | فروش جک پارکینگ

جک درب پارکینگ یکی از محصولاتی است که در حدود ۱۵ تا ۲۰ سال است، وارد بازار کشورمان شده است.

این محصول در گذشته فقط بر روی ساختمان‌های لوکس نصب می‌شد، ولی امروزه برای تمام ساختمان‌ها یک الزام است

و هر ساختمانی که ساخته می‌شود، باید درب ریموتی داشته باشد.

حال این درب ریموتی می‌خواهد کرکره برقی باشد یا جک برقی.

با ما در دیجی کلید همراه باشید تا به بررسی انواع جک پارکینگی، خرید جک پارکینگ و فروش جک پارکینگ بپردازیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.