2777
2789
عنوان

چطوری تو اینستا لینک بزارم؟

251 بازدید | 7 پست

اصلا میشه؟

تو استوری اینا؟🙄

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

عاشق سکوتیم ک اینجا برقراره

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

تو استوری و بیو میشه لینک گذاشت

تو دایرکت میشه فرستاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از این تاپیک من یکی که خیری ندیدم و رغبتی نمیکنم که شرکت کنم

هربار شرکت کردم و راهنمایی و کمک کردم، استارترش یه کار دیگه کرده و اهمیتی نداده

دیروز یکی تاپیک زده بود چطور فالوور زیاد کنم، گفتم میتونی تو پیج های مختلف کامنت بذاری، با پیج های هم سطح خودت تبادل کنی

جواب داده بهتر نیست پیج رو حذف کنم؟ 

مگه نمیخوساتی فالوور زیاد کنی، این جوابت دیگه چیه

تو استوری و بیو میشه لینک گذاشت تو دایرکت میشه فرستاد

تو استوری چطوری باید بزارم؟کپی کنم؟

تو استوری چطوری باید بزارم؟کپی کنم؟

تو استوری فقط در یه صورت میشه لینک گذاشت 

که وقتی روش میزنن وارد سایت بشن 

اونم اینه که تعداد فالوورهات بالای 10K باشه 

زیر 10000 تا نمیشه لینک گذاشت قابلیت کلیک نداره 

تو استوری فقط در یه صورت میشه لینک گذاشت  که وقتی روش میزنن وارد سایت بشن  اونم اینه که ...

عه من نمیدونستم

ممنونم ازت ک راهنماییم کردی.خیلی درگیر بودم با این مسئله

عه من نمیدونستم ممنونم ازت ک راهنماییم کردی.خیلی درگیر بودم با این مسئله

خواهش میکنم گلم