2777
2789

دیروز پسرمو ختنه کردم البته من مخالف بودم ولی خو شوهرمو مامن و بابام اصرار کردن موقع ختنه گریه نکرد بعدش خیلی بی تابی کرد خیلی سخت بود برام با شوهرمو مامان و بابام یکم بد رفتاری کردم شوهرم قهر کرد منو خونه مامانم گذاشت بهش گفتم وسایل پسرمونو بیار گفت نمیارم الان پسرم خوبه ولی خیلی برای شوهرم بی تابی میکنم اونم قهره😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرت چند وقتشه که ختنه کردین. بهترین زمانش تا 45 روزگیشه. من دوتا پسرمو چهل روزگی ختنه کردم خیلی راحت بود. چون نه میخزید نه پاشو تکون میداد.

زنگ نزن به همسرت یه کم به حال خودش بزاری خوب میشه

مثلا میگفتی ختنه نکنه و چکار کنه ؟

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.
خیلی حالم بد بود 😭

میفهمم حالا بهش زنگ بزن یا پیام بده و حالتو توضیح بده بگو که اصلا دست خودت نبوده

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
۲۸ روزش بود خیلی اذیت نشد فقط دو ساعت گریه کرد

کار درستی کردی و بهترین زمان رو انتخاب کردی. چون بزرگتر بشه هم خودش اذیت میشد هم شما اذیت میکرد. حاالام بزار همسرت ارومتر که بشه بعد بهش زنگ بزن یا پیام بده ازش عذرخواهی کن

بزرگ میشد‌ حداقل زبون داشت دردشو بگه یا با دا لگدش نمیکرد یا تصلا خودش تصمیم میگرفت 

دردی که تو بزرگی میکشیذ بیشتر بود ..

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.