2777
2789

دیروز رفتم سونوگرافی ان تی گفتن جنین بریچ و جفت خلفی امکان داره تا موقع زایمان درست بشه بچه بچرخه؟نگرانم اگه کسی تجربه ای داره لطفا بگه ممنون.

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این سن همه بچه ها بریچن ماه اخر میچرخه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نگرانی نداره واسه من هفته 34 بریچ بود تا زایمانم برگشت هفته 12 چیزی نیست که بریچ بودنش همش میخرچه جن ...

شما کار خاصی انجام دادی که چرخید؟میگن اگه تا هفته ۳۶ نچرخه دیگه نمیچرخه.باید سزارین بشی ولی من دوس دارم طبیعی بیاد

از هر تکراری خسته ام جز داشتن تو💗💗💗❤❤❤
شما کار خاصی انجام دادی که چرخید؟میگن اگه تا هفته ۳۶ نچرخه دیگه نمیچرخه.باید سزارین بشی ولی من دوس د ...

اووو کو تا هفته 36 اره 90 درصد میجرخه نه نیازی نیست کار خاصی انجام بدی

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
ممنون عزیزم آروم شدم😘

البته این نگرانی ها طبیعیه من خودم خیلی استرس داشتم و همش نگران بودم .چیزی نیست فقط ارامش داشته باش و به نی نی ت منتقل کن همین. 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره