یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کدو وبادمجون وهویچ وبامیه وسیب زمینی وخلاصه سبزیجات داریم ،یسری اینارو همه سرخ کردم بعد گوشت قلقلی سرخ کردم باپیاز وبعد بارب تفت دادم آب ریختم نصف لیوان ومثل خورش باشعله کم یکم پخت ودورچین ها گذاشتم کنارش تو ظرف خورشت یا میشه ریخت توش آخرش یه قل بخورن همه باهم که قاطی میشه هرجوردوست دارید ،بابرنج رشته ای خییییلی خوب شده بود .این غذا رو که گوشت کمی نیاز داره ومخلفات داره وسریع آماده میشه پیشنهادمنه ،اگه نتونم غذای نونی پیداکنم این وقیمه وتهچین گزینه های امروز وروزهای آتی میشه.
نه من بچه شیرخوار دارم..شوهرم که روزه میگیره برای اون پخته بودم..یه روز گرفتم قصد داشتم یه روز درمیون بگیرم چون اگه بدن توانایی داشته باشه باید روزه گرفته بشه....بعداز اون روز سینوزیتهام چرکی شد سر دردهای خیلی شدیدداشتم بابدن دردفکرمیکردم دیگه مغزم توسرم جانمیشه وچشمام میخواد دربیادرفتم دکترودارو میخورم.....چند وزی هست که خوب شدم ولی دیگه واقعا توانش رو ندارم دوباره بخوام مریض بشم فعلاکه روز دیگه ای نگرفتم تاببینم چطور میشه
دیدم دست سردار زمین افتاد روبه کربلا زدم فریاد زدم فریاد...خوندم گاهی روضه ی تن قاسم...گاهی شعر اکبر ناظم...زدم فریااااااددد....ای اهل حرم میرو علمدار نیامد....اااااااییی دل مشو آرام که دلدار نیامد...یارهست توحرم هنوزعلمدار هست...علم حیدر کرارهست...سپهدار هست.....میریم پرچم صهیون رومیندازیم ...یه حرم مدینه میسازیم که سردااااررر هسسستتتت....ماااالشگرذوالفقارصاحب الزمانیم....مااااا لشگر انتقام سخت شهدااایییممم#ما_ملت_شهادتیم. #ما_ملت_امام_حسینیم.....#انتقام_سخت. مرگ برآمریکا مرگ بر اسرائیل. مالشکرذوالفقارصاحب الزمانیم......مالشکرانتقام سخت شهداییم...یا حسین