سلام صبحتون بخير . دوستاي گلم من مادر شوهر ندارم خانواده شوهرم هم هيچكس رو ندارن با خواهر برادرهام اصلا جور نيستن .شوهرم فقط با دو تا از داداش هاش صحبت ميكنه الان يهفته س جاريم خونه ماست . من روسري سرم نميكنم زياد برام مهم نيست ك فاميل شوهرم اينجان الكي ب خودم سخت بگيرم راحتم باهاشون مثلا با شوهرم ميگيم ميخنديم روسريم بيفته مهم نيست با برادر شوهرم زياد جدي نيستم البته ن در حدي ك ضايه باشم جاري بهم ميگفت ديشب خدا خيلي دوست داشته تو خانواده شوهر پر جمعيت نيفتادي يا مادر شوهرمون فوت شده ميگفت اصلا احساس ميكني خانواده شوهر داري منم گفتم اتفاقا اصلا احساس نميكنم فاميل شوهر دارم جاريم خيلي تو سري خوره ميخواد منم اينجوري باشم من متاسفانه نميتونم چيكار كنم پيششون ي كم سر سئنگين باشم حتي شوهرمو صدا ميكنم بياد كمكم كنه بدش مياد منم همش صداش ميكنم من شاغلم بايد كمكم كنه وظيفه شه ولي ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!