2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آزمایشم گفتن منفیه بتام 9.9 بود 

سلام عزیزم 

با این بیبیچک کم رنگ رفتی آزمایش همین عدد خوبه نشون داده ، بتات به ده میرسید رنج مشکوک بودی 

دو سه روز دیگه دوباره بیبی چک بزن ، مطمعن باش پررنگ تر میشه و بتات میره بالا ، بتا منفی زیر پنجه که بهش امیدی نیست 

خیلی هم خوب بوده عددش با این هاله کمرنگ 

میره بالا لقاحت دیر انجام شده 

تو دو سه روزی یکبار بیبی بزن وقتی پررنگ شد برو آزمایش بده 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
باشه پس یه دوسه روز دیگه دوباره میرم آز  یعنی کسی بوده باعدد به این پایینی باردار باشه؟

َشما آزمایشت خیلی نزدیک به مشکوکه 

ببین صبر میکردی و امروز میرفتی میشد دوبرابر این عدد 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
سلام عزیزم  با این بیبیچک کم رنگ رفتی آزمایش همین عدد خوبه نشون داده ، بتات به ده میرسید رنج م ...

فردا ام بی بی چک میزم ببینم پررنگ شده یانه اگه شده بود برم دوباره آز بدم؟ 

من روز موعدم زدم دقیقا رنگش مثه اینی شد که شما این تاپیکت گذاشتی  گفتم‌ چند روز بگذره دوباره ب ...

عزیزم ماله منم بد هفت روز تاخیر مثله ماله شما شد که اصلا معلوم نبود میخام بازم بزنم ..

خوشحالم برات

❤خدایا عاشقتم بلاخره نی نی م اومد ❤❤
فردا ام بی بی چک میزم ببینم پررنگ شده یانه اگه شده بود برم دوباره آز بدم؟ 

چند روزه از موعدت گذشته؟ 

عزیزم ماله منم بد هفت روز تاخیر مثله ماله شما شد که اصلا معلوم نبود میخام بازم بزنم .. خوشحالم برات

مرسی گلم ولی من تا بیبیچکم پررنگ نشه نمیرم آزمایش 

انشالله بیبی چکت خط دوم حتی از خط اولی هم پررنگ تر شه 

دودیقه

مثبته انگاری گل اگه آزمایش دادی بیا خبر  بده مامان شدنتو، یه سوال حساب نکردی چن روز از پریودی گذشته ؟آخه ما منم نامنظمه علائم داشتی ؟؟؟

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت