2777
2789
عنوان

خسته شدم از اين سنگ كليه 😩

213 بازدید | 14 پست

كليه هاي من سنگ سازه سالي يك بار موقع دفع از درد بستري ميشم بيمارستان با مورفين و اينا دردام اروم ميشه تا سنگ دفع ميشه 

پارسال دخترم دو ماهش بود دوباره كليه م درد گرفت مجبور شدم تو كرونا رفتم بيمارستان اورژانس بستري شدم دخترم هم شير خودمو ميخوره فقط انقد اونجا گريه كردم تا مرخصم كردن 

الان دوباره دردهام دارن ميان ميترسم بازم بگيره مجبور بشم برم بيمارستان 😩😩😩

كسي ميدونه چاره ش چيه ك هر سال من اين درد رو تحمل نكنم 😩😩😩

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوالشافی پزشک سنتی خوب برید....

ممنونم 

ايران نيستم متاسفانه 🥺

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰
من یادمه بابام سنگ بدی داشت جوری که مشت میزد به درو دیوار مامانم قطره سنگ کل براش میگرفت امیدوارم اس ...

قبلا ك ايران بودم استفاده ميكردم 

دردش خيلي بده سنگ كليه 

براي من هر سال تكرار ميشه الان ك بچه كوچيك دارم و شير خودمو ميخوره هي استرس دارم دردم شروع بشه مجبور بشم برم بيمارستان اونم تو اين كرونا 😩😩😩😩 

باباي شما خوب شدن؟

من شنیدم میگه ی هندونه کوچیک رو بشور با پوست و همه چی بزار بپزه وقتی پخت با گوشت کوب بکوبش بعد از صافی رد کن دوباره همون آبو بریز قابلمه بزار رو شعله دوباره بجوشه یه چند دقیقه بعد که سرد شد بریز تو یه شیشه یا بطری هر روز ازش بخور البته فکر کنم طعم خوبی نده ولی کارسازه

من شنیدم میگه ی هندونه کوچیک رو بشور با پوست و همه چی بزار بپزه وقتی پخت با گوشت کوب بکوبش بعد از صا ...

ممنونم حتما اينو امتحان ميكنم 

يعني اينجوري ديگه سنگ ساخته نميشه ؟؟؟ 

[QUOTE=188582338]ممنونم  ايران نيستم متاسفانه 🥺[/QUOT

ببینید با این شماره تماس بگیرید 

ایشان رفیقم هستند طب سنتی کار کردند

قشنگ بهشون توضیح بدید

که کلیه سنگ ساز دارید 

09192328653

آ رضایی

از سامانه دکتر روازاده یا آیه الله ضیایی در طب سنتی،

کمک بگیرید.

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
خوب خوب که نه ولی وقتی مصرف میکرد اروم اروم میشد

موقع دفع ميخورد؟؟؟ 

مرسي گلم 

[QUOTE=188582338]ممنونم  ايران نيستم متاسفانه 🥺[/QUOT ببینید با این شماره تماس بگیرید  ...

ممنونم 😊

عزیزم شنیدم که استفاده کنی سنگ راحت دفع میشه

اوكي مرسي حتما امتحانش ميكنم 🌺