2777
2789
عنوان

می بخشید میشه دوستان راهنمایی م کنید ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت که اینجوری فکر می کنی 

ب نظرم بگو هر کی رفت دستشویی  همه جارم تمیز کنه اینطوری کارت کمتر میشه .. 

صبح به صبح فقط تمیز کن .. 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
فک میکنم برنامه ریزی نداری برای انجام کارها برنامه ریزی بکنی مدت زمان اختصاص به اینکارم میفهمی راحت ...

برنامه می ریزم ولی موقع شستن همش عذاب میکشم چرا اینقدر متنفرم از این کار نمی دونم 

برنامه می ریزم ولی موقع شستن همش عذاب میکشم چرا اینقدر متنفرم از این کار نمی دونم 

تيرک بريز بعد بيست دقيقه مثل دسته گل

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
بی فایده است بچه های حالا حساب نمی برن از این قوانین !!

اره ... راست میگی 

سخته

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بی فایده است بچه های حالا حساب نمی برن از این قوانین !!

حالا بذار شوهرت بشوره شاخ غول که نیست عزیزم یه سرویس بهداشتی یه وجبیه فوقش دوتا سرویس بهداشتی خیلی بزرگش میکنی یک ربع هم وقت نمیگیره جوهر نمک هم نمیخواد یکم شوینده کم خطر کافیه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
تیرک چیه؟؟؟

يه مايع قوى 

فقط بايد دستشويى کاملا خشک باشه ببين درشو باز کنى يه حفاظ داره مثل شيشه آستن

اون با نوک چاقو سوراخ کن بعد فشارش بدى به همه جا که دسشويى و روشويى بريز

فقط به شيرآلات نزنى که رنگش ميره 

بعد بيست دقيقه با آب سرد و چتکه تميز کن

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا