2777
2789

سلام دوستان 

طاعاتتون قبول درگاه حق

ببخشید یک نفر به من گفت بین جلسات لیزر شیو نکن و اپیلاسیون انجام بده تا نتیجه بگیری، آیا درسته؟ میگفت برای اینکه مراجعه طولانی تر بشه توی کلینیک ها میگن شیو کنید

نظر شما چیه؟

وا خودت منطقی فکن.ببین کدومش بهتره.اپیلاسیون کلا ریشرو در میاره بعد ک میری لیزر چیو میخوان بسوزونن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اپیلاسیون نباید بکنی فقط شیو.باید موهایی که تو فاز خواب هستنو لیزر کنی.اپیلاسیون کلا از ربشه در میاره دیگه نتیجه نمیگیری

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
اخه میگفت با ژیلت ریشه مجدد ضخیم میشه 

بعد از ۳ یا ۴ جلسه مویی نمیمونه که بخوای نگرانش باشی

تو یه طوفان من جزیره   من ناپلئون تو دزیره    جز تو کی میتونست از من همه دنیا رو بگیره    نقطه تسکین محضم نقطه آرامشم بود   اسمتو زمزمه کردم این تمام شورشم بود   تو هوای تو که باشم صاحب کل زمینم   من همه دنیامو دادم زیر چتر تو بشینم   شوق تسلیم تو بودن لحظه لحظه تو تنم بود  بهترین تصویر عمرم عکس زانو زدنم بود
اخه میگفت با ژیلت ریشه مجدد ضخیم میشه 

خب باید ضخیم شه ک لیزر اثر کنه لیزر روی موها و ریشه های ضخیم اثر بیشتری داره.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.