2777
2789

سلام دوستان خلاصه و تو پست اول میگم ..

من یه دوستی دارم که رل داره و عاشق همن خلاصه امروز یه آقایی میرن پی وی دوستم و میگن که رلش با خواهر ایشون رل زده و همزمان هم با دوست من رل بوده هم خواهر ایشون بعدش میگه که من خواهرم اومده بود تو یه گپی که از یکی دوستان پرسیده بود پسره اون تو هست دختره هم میره توش دوست منم و رلشون رو در حال چت عاشقانه میبینه و حالش بد میشه و لفت میده اینا رو برادر دختره گفته و دقیقا همون روز یه دختر با همون مشخصات تو گپ شون بوده دوستم که از پسره پرسید گفت دروغه همچین کسی نمیشناسم حالا منتظرن برادر دختره عکسای چت رل دوستم و خواهرش رو بفرسته بنظرتون چیکار کنه ؟! کات کنه ؟! 

دلوین کوچولوی مامان منتظرتم دخملم💞😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی بیشتر مدرکا که هست به ضرر پسرس 

والا چی بگم اگه اسکریت چت هاشونم دید بنظرم کات کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

من فکر نمیکنم برادر یه دختر بیاد اینارو به کسی بگه  احساس میکنم که اون پسره و دوستش و باهم هما ...

👏👏👏👏👏

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اوم خدمم قاط زده  خب تا اون موقع چجور با پسره رفتار کنه؟

یکم خوددارتر باشع و سرد رفتار کنه

ولی بی احترامی و بحث نخ

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///