2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی آرزوها داشتمو دارم ولی مادرشوهرم زندگیمو خراب کرده ، انقدر ازم بد گفته که بین منوشوهرِ دهن بینم سردی و قهر افتاده   الان آرزوهامو یادم رفته انقدر حالم بده 😭

فقط التماس دعا برای سر به راه شدن همسرم و اینکه همیشه ازم حمایت کنه . نزاره خانوادش انقدر اذیتم کنن😭 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

دوستان دعا کنید شوهرم دلش نرم شه برگردم سر زندگیم🙏😔

به تعداد حروف ابجد اسم خودت و شوهرت آیه اول آیت الکرسی رو بخون ایشالا حل میشه عزیزم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

اینکه حسرت شش سالم تموم بشه.بابام بذاره بعد از این همه سال با عشقم ازدواج کنم😞

دیگه صبری برام نمونده😞

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

ارزوم اول ظهور امام زمان عج بعد سلامتی همه هم وطنام و خانوادم واینکه سال دیگه این موقع با عشقم ازدواج کرده باشم ان شاءالله آرزو های همتون به حق این شب عزیز برآورده بشه

هر رور چنان زندگی کن که گویی آخرین روز توست  
سه سال وچند روز تشخیص اوتیسم خفیف وگرفته 

ان‌شاءلله به حق این روز و شبای عزیز

به حق آبروی حضرت فاطمه

هرچه زودتر سلامتیشو به دست میاره 

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستین🌱🥲
ایشالا موفق باشی خانمی❤️😍

❤مرسی عزیزم

💫سلام دوستای عزیزم    یه پیج پوستی زدم که توش پر از ماسکای ساده و عالی +کلی نکات تغذیه سالم+پوستی هست آدرس پیجم😊:dreamskin_clinic@                                    🌹❤ خدایا شکرت❤🌹                   
ارزو میکنم برای تک تک کاربرا حال خوب خوشبختی نی نی دارشدنشون اهل شدن همسراشون  اونایی که جدا ش ...

قلب مهربونی داری عزیزم

التماس دعا

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه