2777
2789

سلام وقت بخیر یکی از دوستام مشکلی براش پیش اومده ۱۹ هفته ش هست سونو بهش گفته مه بچت کلیه ش مختصرا جداره ش ضخیمه این یعنی چی؟ یعنی خیلی بده؟دوستم دلش بدجوذب شور میزنه کسی چیزی میدونه؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

باید بره پیش دکتر

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سونوها فقط بلدن استرس بدن به باردارا...کلی هم خطا دارن

به نطر من که اصلا چیز مهمی نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
باید بره پیش دکتر

تا بخاد بره پیش دکتر این سکته کرده چون دمتر گفته هفته دیگه بیا

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
این سونوها فقط بلدن استرس بدن به باردارا...کلی هم خطا دارن به نطر من که اصلا چیز مهمی نیست

اتفاقا یکی از ماماهایی که حضور داشته توی اون مرکز گفته چیز خاصی نیست ولی پزشکش هنوز ندیدش

این سونوها فقط بلدن استرس بدن به باردارا...کلی هم خطا دارن به نطر من که اصلا چیز مهمی نیست

عزیزم توی مثانه ی یه جنین ۱۹ هفته ادرار باشه طبیعیه؟چون توی سونو نوشته بود در مثانه هم ادرار مشاهده میشود

زیاد استرس نگیره.به منم گفته بودن قلبش سوراخه.مشکل داره.دوباره رفتم اکوی جنین.خداروشکر چیزی نبود.

برا ایشونم ان شالله چیزی نیست.یسری جوجه دکتر میشینن پای دستگاه میخوان خودی نشون بدن یه حرفی میزنن

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
زیاد استرس نگیره.به منم گفته بودن قلبش سوراخه.مشکل داره.دوباره رفتم اکوی جنین.خداروشکر چیزی نبود. ب ...

خدا از زبونت بشنوه ایشالله چیزی نیست مرسی

عزیزم توی مثانه ی یه جنین ۱۹ هفته ادرار باشه طبیعیه؟چون توی سونو نوشته بود در مثانه هم ادرار مشاهده ...

وای خدای من هر روز به چیز جدید در میارن...

چی بگم من تخصص ندارم که 

ولی مطمئنا چیز بدی نیست

بعدشم حالا چه کاری از دست آدم برمیاد جز توکل به خدا.به دوستت بگو یه نذر کوچیک بکنه ان شاءالله که چیزی نیست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تا بخاد بره پیش دکتر این سکته کرده چون دمتر گفته هفته دیگه بیا

سونو رو بده همسرش ببره مطب.بین نوبت به دکتر نشون بده.اون بنده خدا هم اینقدر استرس نگیره

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
وای خدای من هر روز به چیز جدید در میارن... چی بگم من تخصص ندارم که  ولی مطمئنا چیز بدی نیست ...

توکل بخدا😔

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e درمورد بارداری وبچه داری هستش دوس داشتی  کپی کن& ...

متشکر