2777
2789
عنوان

چیگار کنیم بتونیم بقیرو ببخشیم؟

551 بازدید | 36 پست

دیدم همه تو اینستا استوری گذاشتن که همو بخشیدنو فلان 

اما من اصلا یک ذره هم به بخشش  فکر نمیکنم 

هرکاریم بکنن بازم ازشون بدم میاد خاله هامو میگم یکذره احترام یا حرمت حالیشون نمیشه اما فقط کافیه به بچه های خودشون تو بگی دنیارو رو سرت خراب میکنن 

انقد بی وجدانن حتی جلوی دوستمم ی روز خردم کرد 

اصلا نمیتونم ازشون بگذرم 💔 مامانمم همش طرف اونارو میگیره حالم بده

به خدا ببخش

اگه ببخشی خدا پنج برابرشو توی نامه اعمالت مینویسه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چیزی بود که یادم نمی‌رفت ولی یه جا دیدم نوشته ببخشید تا بخشیده بشید ببخشید تا خدا ببخشدتون منم میدونستم که گناه زیاد دارم گفتم خدایا همه رو بخشیدم به شرطی که تو هم منو ببخشی

وقتی میدونم با نبخشیدنشون 

خودم بیشتر عذاب میکشم حرص میخورم یا منتظر ی اتفاق بد براشونم و اینم خودش تاثیر میزاره رو زندگی من بدیارو جذب میکنه

خب عقلم میگه ببخش

دلمم با بخشیدن اروم میشه

میبخشم ولی ارتباطمو کم میکنم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

منم مث شما اصن نمیتونم ببخشم به نظرم با این توصیف که شما کردی خیلی عین همیم مامان منم فامیلاشو میذاره رو سرش ما رو تحویل نمیگیره 

وزن اولیه:۸۰ روز شروع دوره اول ۹۹/۵/۲۹ روز پایین دوره اول:۹۹/۷/۷.   وزن فعلی :۷۸.    وزن فعلی ۷۴