2777
2789
جدی؟ چ راحت 

راحت!! آره ولی بعدش مهمه

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
اخه مادرم همه مونو دید همه رو دید ولی چشماش بسته نمیشدن

خدا رحمتشون كنه شايد دلشون نميخواسته دنيارو ترك كنن براشون قرآن بخون 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بیمارستان چندبار تلاش کردن تو غسال خونه هم چشماش بسته نمیشد

دلش می‌خواسته نگاه کنه حتمأ 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
خدا رحمتشون كنه شايد دلشون نميخواسته دنيارو ترك كنن براشون قرآن بخون 

کلا نگران بچه هاش بود خیلی زیاد تو خوابمم منتظر ما بود😔

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
چیرخاصی نیست عزیزم تواون لحظه دیگه فوت شده فرصت نشده چشماشو ببنده

اره این درسته

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
نه نتونستن بازم نیمه باز بود

شاید همیشه اینجوری بوده حتی تو خواب مثلا چشماشو کامل نمیبسته

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

خدا رحمتشون کنه🤍

برا همه اینطور نیست خب تو اون لحظه که روحشون جدا شده چشماشون باز بوده..همین..دلیل دیگه ای نداره فک کنم

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 

وای خدا رحم کنه 😩

دلم گرفته خدایا ،تو دلگشایی کن/من آمدم به امیدت ،تو هم خدایی کن 🌹خدایا  من سکوت میکنم ،میسپارم دست خودت ،هم قضاوت با تو  و هم حکم با تو .مرا محتاج رحم این و آن کردی ،ملالی نیست ،تو هم محتاج خواهی شد،جهان دار مکافات است