2777
2789
عنوان

انگار دیگه شوهرم دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 63 پست
مثلا چی

مثلا فعالیت های روزانه برای خودت داشته باش کتاب بخون تو جامعه فعال باش همه ی فکر و ذکرت به نطرم همسرت نباشه اویزونش بشی وقتی تو به خودت اهمیت بدی اونم به  تو اهمیت میده منتها حواست باشه تغییر ناگهانی همه چیزو خراب و نابود می کنه. کم کم کم کم زندگیتو تغییر بده نه یه دفعه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اطافیاتت کسی هس ک خوشبخت کامله؟

نه میدونم همه حتی ریز مشکل دارند.بقیه مشکل شون رو باهام در جریان میزارند با جاری و خواهرشوهر و ابجی و عروس راحتم.میدونم اونا از من بدترند

وقتی نخوره و زحمتم به چشم نیاد بپزم هم بعدش غر میزنه چیکار کنم.

به نظرم یه دفعه تعییر نده مثلا همونطور که خودت گفتی چند وقت الان غذایی که خودت دوس داری و نپختی خوب فردا یه غذای ساده تر که خودت هم دوست داری رو درست کن هم غذای همسرت رو خودت بخور ببین کم کم همسرت هم وسوسه میشه بخوره البته اولش با یه چیز ساده شروع کن به نظرم با همون کاربر مشورت کن چون اون متاهله و تجربه بالایی تو زندگی مشترک داره اسمش دختر گرانبها بود فکن کنم

مثلا فعالیت های روزانه برای خودت داشته باش کتاب بخون تو جامعه فعال باش همه ی فکر و ذکرت به نطرم همسر ...

بهم میگه برو ورزش.من قبلا مربی والیبال بودم.اما واسه مچ دردم نرفتم.یه مدت فوتسال و بدنسازی رفتم دیدم علاقه ندارم.اخه من هیکلم چاق و بد فرم هم نیست‌

خودشم دوستنداره سرکار برم.کار فقط خونگی یا معلم بشم ک از من گذشته

به نظرم یه دفعه تعییر نده مثلا همونطور که خودت گفتی چند وقت الان غذایی که خودت دوس داری و نپختی خوب ...

نباید بگم اما میگم ک در این حد هم شعور توش نمیبینم.میگه ریخت غذا ببینم نمیخورمش.میگم یه نوک قاشق تست کن میگه نمیخوام‌.لب میزد ک خوب بود.

رفتم ناخون کاشتم.انقدر دعوام کرد ک نگو.گفت فردا میری میکنی.روز قبل سالگرد ازدواج مون بود.میگه دوستند ...

ببین طبیعی باش بد نمیگه ولی طبیعی زیبا باش. ببین آرایش غلیظ اصلا نکن احتمالا از اون خوشش نمیاد سعی کن خیلی خیلی ارایشت ملیح باشه. ببین ادما یه کرم مرطوب کننده معمولی هم به پوستشون میزنن شاداب میشن در حالی که اصلا ارایش ندارن. همیشه شاداب باش و سرحال منظورم از ارایش اینطوری نیست بتونه کاری کن یه خوال کرم پودر بزنی نشناستت اصلا یه چیزی خیلی ملیح و ملایم یه چزی که سرحالی و نشاط به چهرت به ارمغان بیاره من خودم که دخترم بعضی خانما انقد بد ارایش میکنن و بتونه کاری می کنن حق میدم به مردا به خدا

مادر شوهرم یه بچه دیگه هم داره از شوهر من بدخوراک تر.بهش میگم این یکی رو بد خوراک بار نیار ک زنش بعد ...

😂😂😂پسر بد غذا من خیلی دیدم درکت میکنم چی میگی ولی اونایی که من دیدم نازشون واسه ماماناشون بوده وقتی خودشون مستقل شدن یا ازدواج کردن همه اونها فراموش شد.

دلم میخواد روز زن یا عید بخچه پیچ اش کنم تحویل ننش بدمش.ببینم باز حاضره با اخلاق و بد غذای بچه هاش کنار بیاد.شوهر من ک انقدر بهش سرویس دادم هیچ جا بند نمیشه.

دلم میخواد روز زن یا عید بخچه پیچ اش کنم تحویل ننش بدمش.ببینم باز حاضره با اخلاق و بد غذای بچه هاش ک ...

😂😂😂

گر صبر کنی ز قوره حلوا سازس. صبر کن یاد بگیر خودت بهتر کن و بهترین زندگی رو برای خودت بساز

[QUOTE=188564389]ببین پس خود همسرت هم دوس داره ورزش کنی یه تایمی مال خودت باشی[/QUOT انقدر تایم واس ...

خوب دیگه پس بشین تا میتونی وقت بذار کانال دکتر شیری رو پیدا کن تو تلگرام به اسم دکتر علیرضا شری حداقل ویساش که رایگانه رو گوش کن اولش که مربوط به من بهتره و تایپیک های دختر گرانبها رو حتما بخون کلی میفتی جلو