الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ارزو میکنم اونقدری خوشبخت و عاشق بشم که نتونم الان تصورشم کنم...
ارزو میکنم بهترینا تو این یک سال واسم اتفاق بیفته...
ارزو میکنم پاک ترین باشم...
سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
سلام عزیزم خوبی؟ به آرزوی سال قبلت رسیدی؟؟؟؟؟ اگه به آرزوی قشنگت رسیدی منم دعا کن♥️
سلام عزیزم من خیلی وقت بود انلاین نشده بودم الان یدفعه گذرم افتاد اینجا و دیدم اردیبهشت برام پیام گذاشتی ، والا تغییر زیاد نداشتیم و تقریبا آرزوهام هموناس ، ولی خدا رو شکر میکنم برا سلامتی خودم و خانوادم....انشالله بقیه به آرزوهاشون رسیده باشن🤲
چه سخت است...خندان نگهداشتن لبها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....