2777
2789
عنوان

بیاین ارزوهاتو بنویسید سال دیگه تگتون میکنم بیاین 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 20401 بازدید | 1920 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام♡

ارزو میکنم امام زمانم ظهور کنن... 

ارزو میکنم اونقدری خوشبخت و عاشق بشم که نتونم الان تصورشم کنم... 

ارزو میکنم بهترینا تو این یک سال واسم اتفاق بیفته... 

ارزو میکنم پاک ترین باشم... 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
سلام عزیزم خوبی؟ به آرزوی سال قبلت رسیدی؟؟؟؟؟ اگه به آرزوی قشنگت رسیدی منم دعا کن♥️

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی؟

سلامتی عزیزانم رو اره ممنون خدا هستم 

ولی زندگی پر از عشق و.... رو نه

انشاالله همه آرزوهای قشنگت براورده بشه

سلام عزیزم خوبی؟ به آرزوی سال قبلت رسیدی؟؟؟؟؟ اگه به آرزوی قشنگت رسیدی منم دعا کن♥️

سلام عزیزم من خیلی وقت بود انلاین نشده بودم الان یدفعه گذرم افتاد اینجا و دیدم اردیبهشت برام پیام گذاشتی ، والا تغییر زیاد نداشتیم و تقریبا آرزوهام هموناس ، ولی خدا رو شکر میکنم برا سلامتی خودم و خانوادم....انشالله بقیه به آرزوهاشون رسیده باشن🤲

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

سلام عزیزم امروز بعد از چند وقت انلاین شدم 💜

اره از بهمن ماه تو خونه ی خودمونیم همون ماهم باردار شدم الان 8ماهمه خانوادمم کنارمه به خوبی و خوشی 😍

فقط کنکور قبول نشدم فرهنگیان که مهندسی کامپیوتر خوندم دو ترم 

سلام ممنون گلم 

نه نشد ازدواج کنم اما یه تاپیکم ساله دیگه بزن ببین رسیدیم یا نه چون تاپیکتو دوست داشتم منتظر بودم تگ کنی

ایشالا اتفاق های خوبی برا توهم بیوفته

تیزهوشان قبول بشم

بهم توجه کنه علاقه‌مند بشه بهم

تگم کن سال دیگه ❤️😁

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

سال دیگه این موقع خوابگاه باشم و رشته مورد علاقه ام رو بخونم

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌