2777
2789

خانوم باشی 

مامان باشی

دختر خانوم جوون باشی

تازه عروس دلبر باشی

بعد ی پیج مامایی نداشته باشی

بلد نباشی ترشحات واژن چیه چجوریه

و ......

عجیبه 🙄🙄🙄

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

غم مخور که خبری نیست .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر

شب قدر هست علاوه بر دعا و راز و نیاز با خدا بیاین به خودمون قول بدیم که دیگه غیبت نکنیم تهمت نزنیم دروغ نگیم

فخر نفروشیم

به هم کمک کنیم هر چه قدررررر که میتونیم

به هم طعنه نزنیم

اهدای عضو  رو تبلیغ کنیم

مراقب سلامتی خودمون و عزیزانمون باشیم

استرس رو حذف کنیم

برای ارزوهامون تلاش کنیم

اشغال تو طبیعت نریزیم

به هم خیلییی کمک کنیم

و همو خیلی خیلی دوس داشته باشیم

تصمیم بگیریم ادم بهتری بشیم

به نیازمندان کمک کنید خیلی از  نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن  به بچه های کار غذا و میوه بدید       استرس عااامل اکثر بیماری هاست   به تغذیتون اهمیت بدید     اهدا عضو رو تبلیغ کنید    در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است    بخشش   صبر   محبت کردن     را تمرین کنید

سرچ چاره کار است

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

اره ما عجیبیم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نمنده

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

دوستان من پایین شکمم سمت چپ بدجوری درد گرفته رفته رفته هم بیشتر میشه از عصر شروع شده چی کار کنم خوب شم کیسه اب گرمم گذاشتم انگار نه انگار

در این درگه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه***مشو غره به امروزت ز فردایت نی آگه