2777
2789

امشب سوره نصر معجزه میکند

هر کسی خواهان گشایشی در کار های خود میباشد  سوره نصر را به ۴۱‌نفر بفرستد هم در ثواب خواندنش شریک میشود و هم به خواست خدا از عالم غیب فتحی و گشایشی برای او خواهدبود.

شماهم جزء ۴۱ نفری هستید که من این سوره را برای شما می فرستم .

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾ وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾

۳تا آیه بیشتر نداره ولی کلی معجزه داره، التماس دعا

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️.       کرمانجم 😎✌🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون صلوات فرستادم و سوره قدرو خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

سلام 

امشب نماز توبه بخونید دو تا دو رکعتی بعد حمد 50بار سوره توحید بخونید ک جمعا میشه 200تا توحید 

منم دعا کنید 

با این نماز همه گناه ها بخشیده میشه

التماس دعا 

پرکاهم بر استان مقدس الله

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم

دعای جوشن کبیر سوره مبارکه قدرهزار مرتبه البته کمترم باشه ایرادی نداره  و  دو رکعت نماز ب این صورت  

در رکعت اول بعد از حمد ۷مرتبه سوره توحید و در رکعت دوم هم بعد از حمد۷مرتبه سوره توحید بعد از اتمام نماز ۷۰مرتبه استغفار

و تا میتونید استغفار کنید دعای مجیر هم فضیلت زیادی دارن 

التماس دعا

سلام  امشب نماز توبه بخونید دو تا دو رکعتی بعد حمد 50بار سوره توحید بخونید ک جمعا میشه 200تا ت ...

التماس دعا عزیزم

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)

[QUOTE=188534838]براتون صلوات فرستادم و سوره قدرو خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل 

ایشالا عزیزم

تروخدا لایک نکنیننننن.آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ؛)