2777
2789

بهار

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای   دوستم   که  خیلی   وراج   بود

باهاش قطع ابط کرم  چن  ماهه  ولی   پشیمونم

کاربر اقا ✋   این اکانت رو تحویل گرفتم  از کسی که نمیخاست  از شمال ایران  فقط  نامردیش به   ما رسیده بقیه دوستام  مسخره  میکردی خودت زدی  رو دستشون     

محمد حسین عشق قدیمی😍 فائزه بهترین دوست دوران مدرسه ک چندساله ندیدمش ارمان پسرداییم فوت شده

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

سلام 

امشب نماز توبه بخونید دو تا دو رکعتی بعد حمد 50بار سوره توحید بخونید ک جمعا میشه 200تا توحید 

منم دعا کنید 

با این نماز همه گناه ها بخشیده میشه

التماس دعا 

پرکاهم بر استان مقدس الله

تریکوتیلومانیا.....وسواس کندن مو دارم.بیا تاپیکم