2777
2789
عنوان

راسته که میگن تو هرمز همه چی ازاده؟

227 بازدید | 12 پست

میگن منطقه ازاده و همه با لباس زیر لب دریا میرن و خیلی ازادن و گشت ارشاد نداره و همه عکساییم که جدیدا میبینیم دیدی که چقد لاکچریه همه ی دخترام با تیپای خفن و باز و ازاد اونجا عکس دارن

واقعا اینجوریه ؟ یا اونا میرن یه جا خلوت پیدا میکنن لخت میشن چارتا عکس میگیرن ؟   

اخه برام عجیبه یه همچین جایی تو ایران

عکسا یجوریه انگار خارجن

😳😳😳😂😂😂😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جزیره هنگام هم میگن همینطور هس

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دوسه سال پیش شمال رفتم ،یه جاده خلوت رفتیم، یکم با فاصله از ما دختر پسرا همین پوشششون بود

جاهای شلوغ هم با تاپ و شلوارک دیدم

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

مغزهای کوچک زنگ زده ایی که خودشون خانوماشونو میکنن تو کارتن یخچال وقتی میرن یه جایی که پوشش کمی متفاوت تر از عرفشونه داستانهاااا میسازن! اخه فکر کن دختر! کجای این مملکت میشه با لباس زیر رفت لب دریا؟ نهایتش اینه که شال و مانتوتو دراری ۴تا عکس بگیری دوباره تنت کنی🤣

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....