2777
2789
عنوان

شوهرچاق ولی همکاری نمیکنه😩

184 بازدید | 12 پست

بچه هاسلام .شوهرمن چاقه ۱۰۵کیلوس .بعدعروسی بیست کیلوچاق شد.

قلبشم مشکل پیداکرده یکم‌.دکترقلب غدد بهش گفتن باید لاغرکنی.

دوروز رژیمه بعدول میکنه .من همش نگرانشم. نوشابه بستنی چیپس پفک شکلات .خیلی میخوره. حتی شده برنج نخوره جای ناهوردوتابستنی میخوره.😩من بهش میگم گوش نمیده.نخرم هم میخره.ورزش نمیکنه بدش میادتنشوتکون بده البته یکم افسردگیم داره. میگین چکنم .اعصابم هربارکه میخوره خوردمیشه. 

هرروزیه بستنی میخوره یاچیپس

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

کارت پولشو ازش بگیر

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بااعصاب خوردم میگین چکنم😩

هرجامیریم هی میگن غذارژیمی بش بده...ببرش ورزش....لاغرش کن براسلامتیش بدههه

باباگوش نمیدههه

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت پولشو ازش بگیر

یکمی روکه برمیداره نمیده.

سلام مردها مثل بچه ها میمونن شما انگار با یک بچه طرفید خیلی براش برسید و مهربون باشید یک مدتی مثلا یک ماه و همچنین بعد از یک ماه پیش مشاور برزد وقتی به همسرتون محبت کنید ناخوداگاه به سمت شما کشیده میشه و شروع به تلاش کردن میکنه تا محبتتون جب ان کنه

کسی نیس؟

سلام مردها مثل بچه ها میمونن شما انگار با یک بچه طرفید خیلی براش برسید و مهربون باشید یک مدتی مثلا ی ...

پیش مشاورنمیاداصلا😐

پیش مشاورنمیاداصلا😐

بعد از یک ماه محبتتون فراموش نشه وقتی همسرم با من خیلی مهربونه بیشتر به خودم و خانوادم توجه میکنم تا میبینم همش قر میزنه افسردست به من سرایت میکنه خانم قلب خونست هر جوری باشی بقیه هم از شما پیروی میکنن

من خودم با این روش خیلی لاغر کردم الان ۷۲ کیلو هستم شب ها کاهو با روغن زیتون و همچنین خیار بخوره و ص ...

شبا کلاشام نمیخوره.یاسالادکاهومیخوره ی تخمه پای فیلم.

ولی بستنی وچیپس میخوره.بازم جواب میده ایشالله؟شماچن کبلولاغرشدی؟

شبا کلاشام نمیخوره.یاسالادکاهومیخوره ی تخمه پای فیلم. ولی بستنی وچیپس میخوره.بازم جواب میده ایشالله ...

ببینید برنج و نان و ماکارانی و سیب زمینی سعی کن از وعده های غذاییتون کم کنید با نخوردن کسی لاغر نمیکنه باید بره دکتر تغذیه جواب میگیره....من ۸۴ کیلو بودم....وقتی نخوره به بدن صدمه میزنه

کسی نیس؟

براش دانه ی چیا بگیر همه ی عطاریا با فروشگاههای زنجیره ایی دارن صبح که بیدار شد قبل صبحونه دو قاشق رو تو دولیوان اب حل کن بده بخوره بعد بهش صبحونه بده حتما قبل صبحونه و نهار یه میان وعده بهش بده قبل میان وعده هم باز این بار یه قاشق مربا خوری دانه ی چیا رو تو یه لیوان اب حل کن بده بخوره همین خودش اشتهاش رو کور و کم میکنه .دانه ی چیا هم چیز بدی نیست پر فیبر و کلسیم و منیزیم و ایناست بعد هر سه روز یک بار بهش یه قاشق عذا خوری پودر سبوس برنج بده تو اب یا دوغ حل کن بده بخوره  .حتما بین نهار تا شام هم باز بهش میان وعده رو بده .حالا میان وعده مثلا یه سیب با هفت دونه پسته بده یا یه پرتقال بده. بسکویت ساقه طلایی و پتی پور هم میتونه بخوره مثلا تو میان وعده دوتا بسکویت ساقه طلایی بده بخوره با هفت دونه بادوم.حله هوله اگر خیلی دوست داره کشک خوبه بگیر براش روزی سه یا چهارتا بده بخوره.حتما زیتون با سالاد با انجیر بهش بده صبح به صبح دو دونه انجیر بده بخوره حتما با غذاش هم زیتون ۷ تا ۱۰ یا دوازده تا بده بخوره