2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوب سرخ میکنم

توش کرفس و فلفل دلمه ای هم میریزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
فلفل دلمه ای، برگ بو ، هویج ، چوب دارچین

دقیقا👌

و اینکه مرغ رو مزه دار کنید اول سرخ کنید بعد بپزید یا اگر پختید آخر سرخ کنید بعد سرو کنید و یکم سس خورشت رو بریزید روش.در ضمن با آب خیلی کم بزارید بپزه در حد نصف لیوان و کمتر

من به مدل درست میکنم خوب میشه. 

اول ده بیس دقه با پیاز میزارم توی اب بپزه

بعد سرخش میکنم حسااابی. پیازم ریز رنده میکنم سرخ میکنم میریزم توش. چوب دارچین و زردچوبه و زعفرون میریزم روش. درشو میزارم تااا وقتی بخام سرو کنم.وقتی ایجوری میپزم  همه میگن چطوری میپزی که خوشمزه میشه

عزیزم اول یه دور بذار با آب خالی بپزه ، یه ربع ۲۰دقه که پخت ، آبشو خالی کن ، بعد روغن بریز توش و پیاز وفلفل دلمه ای و  فلفل قرمز و چوب دارچین و رب بزن بذار ۵ دفه باهم سرخ شن بعد آب بریز توش بذار بپزه مثل بیرون میشه 

اون یه ربع که با آب خالی باید بپزه و آبشو خالی کنی خیلی مهمه

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
عزیزم اول یه دور بذار با آب خالی بپزه ، یه ربع ۲۰دقه که پخت ، آبشو خالی کن ، بعد روغن بریز توش و پیا ...

هویج یادم رفت هویج هم بریز

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
دقیقا👌 و اینکه مرغ رو مزه دار کنید اول سرخ کنید بعد بپزید یا اگر پختید آخر سرخ کنید بعد سرو کنید و ...

❤️❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

من شنیدم مرغای رستورانو اول توشیر میخوابونن. . واقعا خوشمزش . چی کار میکنن؟

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن