2777
2789
عنوان

سونو 9 هفته

274 بازدید | 14 پست

بچه ها من رفتم سونو... 9 هفته هستم شما هم سونو 9 هفتتون همین شکلی بود جنینتون  

چهارشنبه میرم نشون دکترم بدم

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
جنین من سرش بزرگتر بود😂

نی نی من شبیه حشره هست  دم رو به بالا هم داره  

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزدلمم تن بچتون سالم.جایی خوندم تو یه تاپیک فرمودین تربت امام حسین رو دارین.من براشفا پسرم میخام.م ...

سلام عزیزم چطوری بهتون برسونم کرجم من

با پست نهایتش اصله؟پیش قران بوده؟

همون پست رفتن سخته برام دیگه  

اصله پیش بسم الله تو شیشه بوده و و تو یه کیف کنار قرآن کوچیک

توروخداا خاهش،واقعا نمیتونی؟😔

هفته دیگه نوبت دکتر دارم شاید اون روز بتونم بین راه بدم تیپاکس...

سلام خوبید؟توی یه تاپیکی دیدم انگار نقاشی میکردید.منم میخوام برم دنبالش بنظرتون ارزشش رو داره؟خیلی دوس دارم ولی تاحالا کلاس نرفتم استعدادشم اگ چیزی ببینم میتونم بکشم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
سلام خوبید؟توی یه تاپیکی دیدم انگار نقاشی میکردید.منم میخوام برم دنبالش بنظرتون ارزشش رو داره؟خیلی د ...

سلام چرا ارزش نداشته باشه...حتما کلاس برو و رویاهاتو دنبال کن

سلام چرا ارزش نداشته باشه...حتما کلاس برو و رویاهاتو دنبال کن

ممنون عزیزم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️