2777
2789
عنوان

چرا اینجور شدم

183 بازدید | 17 پست

سلام من یک ماهه در حال مراحل طلاقم شوهرم دست بزن داشت و شدید بچه ننه بود و ازواسپرم هم بود دیگه تصمیم قطعی گرفتم جدا بشم اولا خیلی خوشحال و تصمیم قطعی نمیدونم چرا الان یکم دودل شدم؟طبیعی دوستان؟کمکم کنید شاغل هستم و ۲۵ سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۹ سالم بود ازدواج کردم شوهرم یه بچه ننه ی مامانیه بی عرضه بود که همه کاره زندگیم شده بود مامانش و من عملا نقش سنگ رو داشتم، دلو زدم به دریا و گفتم جدا میشم، درخواست طلاق توافقی دادیم، اونم راضی بود چون مامان جونش مخشو زده بود، وسطای کار دودل شدم چون میگفتت سنت زیاده و دیگه موقعیت خوب گیر نمیاد و از هیچی بهتره اما تا تهشو رفتم، ۳۴ سالگی دوباره ازدواج کردم و شکر خدا راضیم

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
۲۹ سالم بود ازدواج کردم شوهرم یه بچه ننه ی مامانیه بی عرضه بود که همه کاره زندگیم شده بود مامانش و م ...

الهی شکر خداروشکر هم خانوادم پشتم هستن هم خودم مستقلم گیر ادم عجیبی افتادم رفتارش زنانه بود دست بزن داشت و تو جمع مردانه ناخون میخورد و....

الهی شکر خداروشکر هم خانوادم پشتم هستن هم خودم مستقلم گیر ادم عجیبی افتادم رفتارش زنانه بود دست بزن ...

ولش کن بذار بره دو دل نباش، من که الان خدارو هزار بار شکر میکنم جدا شدم، شوهرم یه پارچه آقاست

صبــر  اوج احترام به حکمت خداست، صبور باش چیز های خوب زمان میبرن
خوب اینکه بچه دار نشدن همسرش یکی از دلایل جداییشه برای خودش بده

چرا باید بد باشه.یه زن حق داره مادر بشه.چرا مردا حق دارن به خاطر بچه زن دوم بگیرن یا طلاق بدن زنشون ولی خانوما نمیتونن؟ شما که همجنسش هستید وقتی درکش نکنید وای به حال مردا 

راست گفتن بزرگ ترین ظلم ها رو زن ها در حق هم میکنن

چرا باید بد باشه.یه زن حق داره مادر بشه.چرا مردا حق دارن به خاطر بچه زن دوم بگیرن یا طلاق بدن زنشون ...

من نگفتم برای زن فقط بده

از نظر من برای هردو بده

نظر منننن

💛رازهایی که هر زنی باید بداند♥️راز ۲💚راز ۳💙