2777
2789
عنوان

بارداری چه زمان پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
یعنی درسته؟الان ۵ هفته باردارم؟مشکلی بین پریودیم با سن سونو نیست؟اخه پریودیم ۷ هفته سونوم ۵ هفته نشو ...

درسته ببین شما از این ۷ هفته ۱ هفتش پریود بودی یک هفتش هم تخمک آزاد نشده و بعد از هفته دوم لقاح صورت گرفتع

اصلا نگران نباش درسته ۵ هفته ای

فقط استراحت کن پیاده روی نکن و پله بالا و پایین نرو آب داغ به خودت نزن و حموم گرم نرو

ان شاالله ۲ هفته دیگه قلب جنینت تشکیل شده

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من هفته پنج رفتم دقیق بود ولی جنین نداشت ساک خالی بود دوباره هفته ۶ رفتم ساک خوب رشد کرده بود انا با ...

ای بابا انشالله دفعه بعدی سالم 

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ببین شما از این ۷ هفته ۱ هفتش پریود بودی یک هفتش هم تخمک آزاد نشده و بعد از هفته دوم لقاح صورت ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی انشالله دوهفته دیگه تشکیل شده باشه

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
ماشالله من بارداری دومم ولی خب سونو من فرق داره ترسیدم

منم بارداری دومم اتفاقا دکترم ازم خواست همون ماه اول برم سونو به حرفش گوش نکردم اصلااااا حتی نرفتم غربالگری هم😂😂😂 تا باردار شدم رفتم پیش دکتر به محض بارداری دیگه نرفتم و بیخیال مواظب خودم بودمو کلا استراحت و خوردن کلی چیزای مفید و سالم

به دکتر بگی میگه ۸هفته برو.

همون دکترم برام نوشته بود امروز رو

منم بارداری دومم اتفاقا دکترم ازم خواست همون ماه اول برم سونو به حرفش گوش نکردم اصلااااا حتی نرفتم غ ...

انشالله نی نیتون سلامت دنیا بیاد برا منم بارداری سالم باشه پوچ نباشه

منم نی نی هام دوقولو بودن که وقتی رفتم سونو گفت قل دوم که ساک و کیسه جداگانه داره تو هفته۷ قلبش ایستاده خیلی خبر بدی بود کلا شکه شدم ولی خدارو شکر قل اولم موند برام دعا کن سالم و سلامت بیاد بغلم 

نه بابا.نه درد داره نه ترس.

ولی منو خیلی ترسونده بودن جوری بود که تا خون دیدم تمام تن و بدنم از ترس به لرزه افتاده بود داشتم سکته میکردم وقتی دردی هم نکشیدم میگفتم حتما دفع نشده بعدش استرس کورتاژو کشیدم که رفتم دکتر گفت دفع شده خدارو شکر کردم