2777
2789
عنوان

کیا باطب سنتی باردار شدن؟کمکم کنین

3610 بازدید | 30 پست

توی تاپیک قبلیمم گفتم که خواهرم فولیکالاش ریز بوده ودارو میخورده دوسه سال.ولی امروز دکترا کلا گفتن فولیکول نداره.خیلی حالش بده.میخواد دیگه دارو نخوره با طب سنتی پیش بره.شما تجربه ای دارین؟؟

بلاخره منم مامان شدم❤️خدایا بینهایت سپاسگزارم 🤲

من با طب سنتی باردار شدم هم خودم هم شوهرم داروهاشو خوردیم

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خب داروهاتون چی بود میشه بگی گلم؟

👼 خدایا شکرت که بعد از 3 سال منم طعم مادر شدن رو حس کردم. و یک فندق کوچولو توی دلم گذاشتی ❤ 😍خدایا تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچکسی حسرت بچه دار شدن به دلش نمونه.. 🙇 من با معجزه ی امام زمان (عج) این تو دلی رو دارم. خدایا نی نیمو به خودت میسپارم، خودت مراقبش باش ❤... بلاخره منم تونستم امضام رو عوض کنم: (عزیزانم لطفا برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین 🌹    از خدای بزرگ میخوام هرکسی که مثل من منتظره دلش شاد بشه... الهی آمین 😙❤) این قبلا امضام بود و الان هزاران بار خداروشکر میکنم که در تاریخ 10/ 01/ 1402 بی بی چکم مثبت شد. و در تاریخ 1402/01/22 صدای قشنگ قلبشو شنیدیم 😍👼 و در تاریخ 1402/02/25 گفتن که احتمالا یه گل پسری عشق مامان... 😇 اما در تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ اعلام کردن که گل دختر مامانی... 😍😍😍 من موندم و یک سیسمونی پسرونه 😄قدمت روی چشممون دختر زیبای من...♥️ خدایا این حال خوبو نصیب هرکی که منتظره بکن. اگر امضامو خوندین اینار لطفا واسه سلامتی تو دلیم، صلوات بفرستین مهربونا 🌷🌷 انشالله هرچی از خدا میخواین به بهترین شکل نصیبتون بشه 🙇 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ادرسی شماره ای چیزی بهم بدی؟برای حاجتت صلوات میفرستم دوستم

مث منه من طب سنتی هم نتیجه نداد فعلا ک سپردم بخدا یه سر به تاپیک اخرم بزن ...ازدست ندین

خوندمش گلم ایشالا به حق امشب همه ی منتظرا مادر بشن.

ببین طب سنتی راباید ۶ماه تا۱سال ادامه بده ولی مطمین باش بهتردارو....ببنده خودشو ب غذاهای گرم .....دکترهای هومیوپاتی هم خیلی کمک میکنن

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

عزیزم داروهای هورمونی اوضاع رو بدتر میکنه،اصصصلا دارو نخوره دیگه،بهترین درمان اصلاح سبک زندگیه،تو اینستا پیچ bardari.irرو حتتتتتما بگو دنبال کنه،هرروز معجزه های بارداری رو فقط و فقط بدون دارو میبینه

ببین طب سنتی راباید ۶ماه تا۱سال ادامه بده ولی مطمین باش بهتردارو....ببنده خودشو ب غذاهای گرم .....دک ...

نشنیدم تاحالا..هومیوپاتی یعنی چی؟

خب داروهاتون چی بود میشه بگی گلم؟

نمیدونم فقط میدونم دو تا حلوا بود ک توی یکیش دارچین و زنجبیل بود و یکی دیگش زعفرون و عسل و هفت مغز و این چیزا بود ی کپسول بود ک زمان رابطمون خودم و شوهرم میخوردیم گرده نخل خرما عسل و تخم مرغ محلی و شیر صبحها هر دومون میخوردیم روز دوازدهم هم کیت تخمکگذاری زدم ک مطمین بشم و ی بخور باید دو هفته اول میدادم زیر لباسم ک عنبرنسا هم قاطیش بود و همزمان ی پودر سبز رنگ هم باهاش میخوردم و هفت روز اول دوره م هم بادکش میکرد خیلی کارا بود ولی شکر خدا جواب داد چهارسال منتظر بودم دکتر گفت برو ای یو ای تا سه دوره جواب نداد برو ای وی اف 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم داروهای هورمونی اوضاع رو بدتر میکنه،اصصصلا دارو نخوره دیگه،بهترین درمان اصلاح سبک زندگیه،تو ای ...

اینستا نداره..تلگرامی شماره ای چیزی نداری بهم بدی؟

میشه ادرسی شماره ای چیزی بهم بدی؟برای حاجتت صلوات میفرستم دوستم

من شیرازیم شما کجا زندگی میکنی؟

مث منه من طب سنتی هم نتیجه نداد فعلا ک سپردم بخدا یه سر به تاپیک اخرم بزن ...ازدست ندین

عزیزم خواب نامنظم باعث بهم ریختن هورمونهای بدنه،و باعث خیلی مشکلات میشه،اگه خوابت تنظیم نیست حتتتتتما ۸ صبح بیدار شو و قبل ۱۲ شب بخواب،مطمن باش نصف راهو رفتی،قدم دوم قند و شکر و شیرینیجات رو به صفر برسون،فقط قند طبیعی،و پیاده روی،اینارو رعایت کن،مطمن باش باردار میشی

نمیدونم فقط میدونم دو تا حلوا بود ک توی یکیش دارچین و زنجبیل بود و یکی دیگش زعفرون و عسل و هفت مغز و ...

توروخدا یه ادرسی شماره ای چیزی از این دکترت بهم بده.دعات میکنم😔

دقیقا دنبال همچین درمانی هستم پیدا نکردم