2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده،بابای کثافتممم

2392 بازدید | 123 پست

موندم این زمدگی دخترا اصلا چه ارزشی داره که خدا مارو افرید؟؟خدا حتما مارو افرید که توسری خور و کتک خور مردا باشیم؟؟حداقل چند نفر بیان تا درددل کنم،متاسفم براخودم که عرضه خودکشی هم نداررررم😣😣

چیشده؟؟

کتکت زده بابات؟

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همیشه راه آخر رو انتخاب می کنید 

خودکشی؟؟؟؟ 

بهتر نیست بری دنبال یک کار و هنر و رو پای خودت بایستی 

از یه قدم کوچک شروع کن و ادامه بده

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

به بابات فحش نده. اگر بدونی چقدر زحمت کشیده تا به اینجایی که هستی برسی و چه خون دلی خورده، میری دستشو میبوسی. 

اگرم ناراحتت کرده از رو دلسوزی و دوست داشتن. مشکلش فقط اینه که نمیدونه چه جوری باید دل بسوزونه. 

چیشده عزیزم؟

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

بچه ها من از سرکار برگشتم خونه(تازه ۲۰ سالم شده)،بعد بابای خاک توسرم میخواست نماز بخونه ولوله کش اومده میخواست بیاد،اینکه اومد تو اتاق نماز به کمرش بزنه،منم رژ زده بودم تو خونه وموهامو گیس کرده بودم،بهش گفتم نماز نخون پیراهن ببرون رو بپوش لوله کش میخواد بیاد،اینم یه دفعه گفت

به بابات فحش نده. اگر بدونی چقدر زحمت کشیده تا به اینجایی که هستی برسی و چه خون دلی خورده، میری دستش ...

همه باباها یک جور نیستن. گاهی اصلا یادشون میره بچه دارن

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.