2777
2789
عنوان

بی بی چک خیلی کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 27 پست
فردا بزنم اگه فرداام مثبت شد بعد برم آزمایش؟ 

نه بزار پس فردا....من بیبی چکم خیلی پررنگ تر بود ولی بتام 553...کلی بهم استرس دادن الکی

احتمالا الان بتات پایینه....پس فردا با ادرار صبح بزن دیدی پررنگ تر شد برو آز

ولی مطمئنم مامان شدی رفن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوساله اقدامم خیلی عجیبه برام آخه ایندفه مریض بودم و کلا یکی دوبار اقدام داشتیم و اینکه هیچ دارویی ن ...

عزیزم به خودت امید نده که دلت نشکنه بعدا اما به احتمال زیاد هستین چون من قبلا که تو اقدام بودم اصلا بی بی چکم دوخط نشده بود حتی کمرنگ اما ماهی که باردارشدم دوخط شد اما خیلی کمرنگ انشالا هستی گلم 

نه بزار پس فردا....من بیبی چکم خیلی پررنگ تر بود ولی بتام 553...کلی بهم استرس دادن الکی احتمالا الا ...

وای برام دعا کنید یعنی میشه بعداز دوسال اینطوری بدون دارو بشه؟ از صبح که هاله را دیدم حالم بده نمیدونم باور کنم یانه 

عزیزم به خودت امید نده که دلت نشکنه بعدا اما به احتمال زیاد هستین چون من قبلا که تو اقدام بودم اصلا ...

من خودمم تواین دوساله به غیر از یه بار که بارداری خارج رحمی بود هیچوقت یه هاله ی کمرنگم نیوفتاده 

وای برام دعا کنید یعنی میشه بعداز دوسال اینطوری بدون دارو بشه؟ از صبح که هاله را دیدم حالم بده نمیدو ...

انشالله ک دوتامون بارداریم گلم

به حق این شبهای قدر

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
وای برام دعا کنید یعنی میشه بعداز دوسال اینطوری بدون دارو بشه؟ از صبح که هاله را دیدم حالم بده نمیدو ...

وای استغفرالله این چه حرفیه کار خدا نشد نداره

من و شوهرم هیچ هیچ مشکلی نداشتیم.....با قرص وامپولم باردار نشدم

همون ماهی که دکتر گفت بهت برچسب نازایی میخوره،همون ماهی که ناامید تر ازهمیشه بودم گرفت

کاربرفندق رو دیدی دیروز؟با آی یو آی باردار نشد...ماه بعدش طبیعی

من اینحا کاربرایی دیدم گفتن دکترگفته شوهرت اونقد ضعیفه نمیتونی طبیعی باردارشدی،ولی همون ماه طبیعی شدن

من خودمم تواین دوساله به غیر از یه بار که بارداری خارج رحمی بود هیچوقت یه هاله ی کمرنگم نیوفتاده&nbs ...

پس مبارکه عزیزم منم هاله کمرنگ بود بعد یه هفته از پری ازمایش خون دادم دکتره ی بیشعور قبل از اینکه بگه بارداری گفت شاید حارج رحمی باشه اینقدر ترسیدم گفت یه هفته دیگه بیا دوباره ازمایش تا اون یه هفته گذشت مردم و زنده شدم هرروز و شب دعا میکردم بمونه و سالم باشه که خداروشکر سالم بود توهم نگران نباش عزیزم من لقاحم دیر بود واسه همین کمرنگ بود انشالا نی نیت سالمه استرس نداشته باش

وای استغفرالله این چه حرفیه کار خدا نشد نداره من و شوهرم هیچ هیچ مشکلی نداشتیم.....با قرص وامپولم ب ...

قوربون خدابرم منکه هيچوقت ازش ناامید نمیشم ولی فقط برام سخته باورش حالا فرداام بی بی چک میزنم