2777
2789

نیازی به خواندن نماز 1000 رکعتی نیست نیازی به دعاهای طولانی نیست همینکه با دل بیایی و بگی خدایا بریدم کم آوردم کمکم کن دستمو بگیر حله خدا همه جوره بنده هاشو قبول داره و نازشونو میخره خدا خریدار دلهای شکسته است امشب دلتو براش ببر با دل در خونشو بزن ♡♡♡

دیگه نمیگم خودش میدونه وضعمو نیازی ب گفتنم نیس کاش رحمش بیاد بهم دیگه واقعا ته خطم 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

۱۰۰۰رکعتی یا۱۰۰بعد من که نمیتونم بخونم قرآن بخونم اشکال نداره

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب ساعت ۲ نصف شب تقویمو نگاه میکردم یهو چشمم افتاد به ۱۸ اردیبهشت اولین شب قدر.یه نگاهی کردم به تاریخ امروز دیدم عه زده ۱۸.پاشدم بدو بدو مامانمو بیدار کردم بابامو بیدار کردم ابجیامو بیدار کردم گفتم پاشین شب قدره ها.گفتن برو بخواب فردا شبه هنوز امروز شب۱۸ هست😂

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔

بعضی وقتا میمونم انگار خدا دوس  داره التماسش کنی  ...حالا بیاید بگید داری کفر میگی داری ناشکری میکنی اما نمیدونید چه بر من گذشته 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
امضاتون گویای همه چیز هست

وضع بعد امضام بیشتر گویای همه چیزه هیچ موقع تو عمرم انقدر عاجز و درمونده نبودم انقدر بی کس و بیچاره نبودم حتی خدام دیگه پناهم نیس یه روزی دوس بودیم باهم حرف میزدیم .الان حتی نمیخواد حرف بزنم 

بعضی وقتا میمونم انگار خدا دوس  داره التماسش کنی  ...حالا بیاید بگید داری کفر میگی داری نا ...

بازم دلتون روشن باشه خدا ارحم الراحمینه با همون دل روشنت برو سراغش

امشب یادم میمونه مخصوصا واست دعا میکنم. نا امید نشو

التماس دعا ...ناامید نیستم اگر امید نبود که همین نفسم نمیکشیدم تنها دلیل تحمل کردنم امیده اما خستم عاجز و بیچاره درمونده از همه جا هیچ چیزی چاره کارم نیس برامون دعا کن بگو خدایا شوهرش دوباره سلامت بشه حقش نیس تو ۳۰ سالگی این باشه وضعش بگو خدا ب دخترام رحم کنه باباشون خوب شه دوباره معجزه کنه برامون 

بعضی وقتا میمونم انگار خدا دوس  داره التماسش کنی  ...حالا بیاید بگید داری کفر میگی داری نا ...

اره عزیزم خدا دوست داره التماس کنی.خدا خودش گفته صدای بنده هامو اونقدر دوست دارم که وقتی یه چیزی از من بخوان بهشون دیر میدم تا اونقد دعا کنن تا صداشونو بشنوم.برای همین اگه چیزی از خدا خواستیم باید التماس کنیم و اونقدر دعا کنیم اونقدر زاری کنیم تا آخر خودش خسته شه بهمون بده

مادر به قربانت ؛چقدر دلم تنگ است برای دیدن چهره معصوم و کودکانه ات،برای در آغوش کشیدن و بوییدن عطر تن کودکانه ات....جان مادر!چند سال دیگر باید چشم انتظارت باشم تا بیایی و نجات دهی مرا از این سکوت گوش خراش خانه ؟نبودنت دارد در دلم سنگینی میکند ...مگر چه میخواهم جز اینکه دستان کوچکت را بگیرم و درست راه رفتن و راهِ درست رفتن را به تو بیاموزم؟جان مادر ، من‌که دستم به آسمان نمیرسد خودت برای آمدن خودت کاری کن ...😔😔
اره عزیزم خدا دوست داره التماس کنی.خدا خودش گفته صدای بنده هامو اونقدر دوست دارم که وقتی یه چیزی از ...

چرا چه نیازی ب اشک های من داره چه نیازی ب زجه هام داره ....سلامتی شوهرمو بده من روزی صدبار بهش شکر بگم نه این جور