من با یه اقایی دوست اجتماعی هستم .. چن بار بحثمون شده ولی با کلی عذرخواهی بخشیدمش ولی ارتباطمونو کم کردم باهاش ولی میتونم حس کنم خیلی بمن وابسته ست .. دیشب یه شوخی ای کردن و من عصبانی شدم ولی متوجه شدم علت اصلیش اینه ایشونو دیگه مثه قبل نمیبینم و شوخیشون هم خیلی بد بود که ناراحت شدم و دیگه از دیشب جوابشونو ندادم .. دوباره ایشون کلی التماس کردم که ببخشمش و واقعا براش مهمم ... من خسته شدم و نمیخوام با ایشون ادامه بدم و ازونجا که خودم شکست عاطفی خوردم و ترک شدم میدونم قطع این وابستگی چقد سخته .. نمیدونم چطوری ایشونو دور کنم براش راحت تر باشه یهو قطع کنم و یا با سرد بودنم و جواب کوتاه دادن ایشونو خسته کنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بگو من يه مشکلی برام پیش اومده نميتونم ديگه با کسی صحبت کنم و پیام بدم
پیاماشم چند روز يه بار جواب سرد و کوتاه بده تا کم کم قطعش کنی
تهشم اگ گفت خیلی آدم بدی هستی، بگو اگ من بد بودم ازت سو استفاده میکردم ولی با مهربونی بهت دارم ميگم دلم نمیخواد باهات صحبت کنم زوری که آدم نميتونه از کسی خوشش بیاد منم آدمم
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
وقتی میكی دوست یعنی تعهد نداری و هر وقت بخوای میتونی تمومش كنی مگر اینكه دلیل دوستی چیز دیگه باشه كه باید علتو بگی و عذرخواهی و تمام. یعنی نه زنگ و نه پیام و هیچی
بنظر خودم علتشو بگم و یهو تموم کنم بهتره دوستم گفت اینطوری ضربه میخوره و من گیج شدم .. بخاطر همین گف ...
من از دوستی بدم میاد اما هر كی كهابراز علاقه كرده بوده و من نخواستم در جا جوابشو دادم و خیلی زود بدون دردسر و وابستگی تموم شده شما هم چون ارتباط داشتید و طرف براتون مهمه بهتره فقط علتو بگید و بهطروكامل تموم كنید
میتونی برا تموم كردنش هم با مشاور صحبت كنی كه هر دو اسیب نبینید