باز شهریار بهتره قیمتا خواهر...بخدا خیلی من حالم بده.دعا کن برام منم برات دعا میکنم..
من یه خونه ویلایی ولی قدیمی اجاره دادم تو شیراز بزرگ هم هست سیصد متره .مستاجرم تو شش ماه یه بارم اجاره نداده منم بخاطر کرونا نرفتم فقط پول پیشش بیاد دستم بیرونش کنم برا تعطیلات خودم
من یه خونه ویلایی ولی قدیمی اجاره دادم تو شیراز بزرگ هم هست سیصد متره .مستاجرم تو شش ماه یه بارم اجا ...
چقد پیش گرفتین ازش؟اگ نداره باهاش راه بیا ثواب داره..بخدا یه سال داره میشه اومدم سر خونه زندگیم.خونواده هیچکدوممون بهمون کمک نکردن..الانم پول کم دارم.صابخونم دیگ خونرو نمیده ده تومن بالاتر میگه
چقد پیش گرفتین ازش؟اگ نداره باهاش راه بیا ثواب داره..بخدا یه سال داره میشه اومدم سر خونه زندگی ...
سی تومن والا مفت نشسته کرایه هم گف ندارم گفتم ثواب کنم پونصد همینم نمیده.اجارش خیلی بیشتره. والا من خودمم انچنان زیر قسطم که سی تومن جور کردنش برام سخته .
ببین من هم جوونم وقتی اجاره رو نصف گرفتم اون همینو لااقل باید بده.خدا شاهده تا قبل عید ماهی یک و نیم داشتم برا همه خرجا بنزین قبضا خورد خوراک بقیه حقوقمون کامل قسط . مالک لطف میکنه مستاجرم باید انصاف داشته باشه .الان خداروشکر قراره دو تومن حقوق همسرم اضاف شه.بهش گفتم شده طلامو بفروشم خونه رو خالی کن برا اخر هفته خودم و فامیلا .بوشهر گرمه بریم شیراز هوا عوض کنیم.تازه کرونا هم هس افسرده شدیم خونه
مستاجر قبلیمونم مفت نشست یهو گف پول رهنمو بدین سی رهن کامل هی ندارم ندارم بعد وقتی پاشد حتی شیر اب ها رو هم باز کرده بود دستگیره درا .فک کرده بود حالا که ما مدام اذیتش نمیکردیم اینارم ببره خبری نیس .دیگه از مستاجر مار گزیده شدم .