2777
2789
عنوان

بیاین میخوام گوشی بخرم 😍

280 بازدید | 31 پست

خانما گوشی چی بخرم خوبه؟

گوشی شما چیه؟

راضی هستین ازش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا نظر بدید ممنون

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا دعام كنيد پشيمون بشه برگرده خيلي محتاج دعام توروخدا نخندين بهم فقط دعام كنيد😔😔

ایشالا ب حاجتت برسی موقع نماز دعات میکنم لطفاً برای منم دعا کنید🥺❤️

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
توروخدا دعام كنيد پشيمون بشه برگرده خيلي محتاج دعام توروخدا نخندين بهم فقط دعام كنيد😔😔

دعا کردیم ...هی هر تاپیکی نگو عزیزم😉

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃

نوت ۹ راصیم

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

نوت هشت خوبه راضیم ازش

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

ان شالله به مراد دلت برسی دعات کردم عزیز

💒💏💗👫💟💐💌💑 خدا جونم شکررررررت❤❤برای داشتن همـسر عزیزم و دختـرقند عسلم 👪

باشه دعا کردیم میشه تموم شه؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

شوهرم دیروز آیفون یازده خرید ۲۲

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️