2777
2789

دلم خیلی گرفته من پدرومادرندارم خونم طبقه بالای خونه مادرشوهرمه،،دیشب شوهرم حوصله مامانشونداشت دیروقتامیادوازبس وقتوبی وقت میاد اومدخونمون بعدشروع کردگیردادنه الکی به منومنم هیچی نگفتم یهومادرشوهرم سریه چیزی منوهول کردبعدشوهرم دادزدسرم فحش های بدبهم دادمن یه کلمه گفتم حواسم نبودو...کلاباراولش نبودولی دیشب خیلی دلم شکست چون چندوقته مادرشوهرم خیلی روی اعصابمه روزی چندبارمیادخونم فوضولیوکلاباهام خوب نیست اذیتم میکنه بعدمن هیچی نمیگفتم احساس کردم حقم نبوداینهمه عذاب کشیدم ازدسته مادرش بعدالانم جلوش اینهمه تحقیربشم،،ناراحت بودم بعدرفتنه مامانش بهش گفتم واسه چی اینهمه فحش دادی بهم اونم شروع کرددادوبیدادووسیله شکستن بعدمنم جیغ میزدم وقسمش میدادم ولی ول کن نبودیهوکنترل ازدستم خارج شدبرای اولین باربوداینقدرخودموزدم که نگوبعدمامانش مثله همیشه که میادخونمون بندازه تقصیراروگردنه منوبعدبره بدگوییموجلوی پدروشوهرم ودختراش بکنه وشوهرموبیشترجوگیرکنه وسطه دعوااومدخونمون وشروع کردچرتوپرت گفتن من اینسری دیگه نتونستم تحمل کنم بهش گفتم بروخونتون وموندن فایده نداره مثله همیشه بدترش میکنی بعداومدتوی صورته من بازچرتوپرت گفت منم مهلت نمیدادم همش میگفتم برواینجاواینستاده کاری که واسم نمیکنی بروفقطبعدیهوشوهرم دیددارم به مامانش میگم بروچاقوبرداشت منوباچاقوبزنه بعدمامانش جلوشوگرفت....

😑😑

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پدر شوهرت صحبت کن 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

عزیزم منم دقیقا عین توام ولی من مدتیه پای مادر شوهرمو بریدم از خونه ام دیگه موقع دعوا نمیاد بالا بنظرم اصلارو نده بهش هروقت اومد بی محلی کن جلو شوهرت باهاش خوب باشه ولی تتهایی اصلا محلش نده

میخام مامان بشم واسم دعا میکنید چندساله چشم انتظارم 🌹