2821
2789
عنوان

سقط نا خواسته و حال بد 😔🖤 میتونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 62 پست
خیلی کم خونریزی دارم.... برای منم دعا کنید بارداری دومم موفق باشه

تازه سقط شده حتما که کمه خونریزیت. 

انشاءالله به زودی مامان میشی به امیدخدا 

یا تاپیک نزن یا پاسخگو باش به سوالات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی دردم نداشتم  ولی دخترم داشت میدوید خورد به ایینه پرت شد رو سرامیکا به شدت ترسیدم ماما ...

اگر خیلی ترسیدی و شوک بوده شاید تاثیر داشته

برای مادر شدنم صلوات بفرستین و دعام کنید.ممنون
دوران سقط واقعا حس و حال بدی داره اما نگران نباش. خدا انشاءالله جاش رو برات پر میکنه. من بعد از حد ...

منم حتما دکتر میرم تا بفهمم مشکل چی بوده دکتر خودم ک گفت بارداری اول طبیعیه نیاز ب بررسی نیست ولی قم ی دکتر معرفی کردن حتما میرم ک علتشو بفهمم واقعا توان تکرار شدن این موضوع رو ندارم

عزیزم مشکل بچش چیه؟پزشک قانونی تا۱۹ هفته نامه میده

کرومزنهاش زده. فکرکنم اوتیسم داره. فکرکنم 5ماه داره. آخه همش مرکز ژنتیک بوده چراپزشک قانونی امضاع نکرده نمیدونم

منم سقط داشتم هفته پیش متاسفانه مال من بقایا مونده از کورتاژ هم میترسم خونریزی هم دارم همش سرگیجه دا ...

من خود ب خود دفع شد ان شاءالله خدا ب شماهم کمک کنه اذیت نشی البته منم ی کم موند قرص داده خوردم حالا باید برم سونو ک ببینم اون ی کم دفع شده 

کرومزنهاش زده. فکرکنم اوتیسم داره. فکرکنم 5ماه داره. آخه همش مرکز ژنتیک بوده چراپزشک قانونی امضاع نک ...

عزیزم خیلی سخته.منم پنج ماه پیش تو هفته ی۱۹ بچم قلبش ناقص بود سقطش کردن.پزشکی قانونی از هفته‌ی ۱۹ یک روز بگذره دیگه مجوز سقط نمیده اصلا.

فقط خدا
عزیزم خیلی سخته.منم پنج ماه پیش تو هفته ی۱۹ بچم قلبش ناقص بود سقطش کردن.پزشکی قانونی از هفته‌ی ۱۹ یک ...

یعنی گذشته وقتش. حالاچکارکنن آخه دخترهستش گناه داره. بنظرتون پول بدن دکترخودش کمکش میکنه. شما رآهی بلدنیستید

عزیزم غصه نخور.منم پنج ماه پیش هفته ی ۱۹ دکتر برام سقط کرد.خیلی زجر کشیدم.ولی با حکمت خدا نمیشه کاری کرد.شکر خدا کن.خدا‌بزرگه.ان شاالله به حق همین شب‌های عزیز به زودی دامنت سبز بشه و نی نیتو سالم بغل کنی گلم

فقط خدا
یعنی گذشته وقتش. حالاچکارکنن آخه دخترهستش گناه داره. بنظرتون پول بدن دکترخودش کمکش میکنه. شما رآهی ب ...

اره وقتش گذشته برای همین نامه نمیدن.والا راهی بلد نیستم.تا نامه ی پزشکی قانونی نباشه مجوز سقط ندارن

فقط خدا
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز