2777
2789
عنوان

رسیدن به همه چیز با کائنات☺

369 بازدید | 22 پست

اکثره ما با نیروی کائنات اشنا هستیم .

اینو واسه اونا که تجربه ندارن میگم .

نیروی کائنات همون نیروی جذب یا رازه (توسیه میکنم کتابه رازو مطالعه کنید و اگر مثله من حوصله نداری😂فایله صوتیشو دانلود کنید و گوش بدی عالیه✌💙)

کائنات به نیرویی که ما به اون ارسال میکنیم واکنش نشون میده (مثلا یه روز صبح بلند بشین و با خودتون افکار منفی داشته باشین دقیقا همون روز اتفاق های بد براتون پیش میاد یا بلعکس)

پس بهترین هارو با انرژی به سمته کائنات بفرستید

یا اینکه دیدین دلتون یه چیزی میخواد و حتی اونو به زبون نمیارید اون چیز به طور ناخواسته بهتون میرسه😋مثله غدا

من خودم به چن تا چیز با همین نیرو رسیدن و حالا چیز های بیشتری ازش میخوام.

و اینکه این نیرو توی زندگی اتفاق میوفته پس بعضیاتون نگید که پس خدا چی .خدا هم به افکاره مثبته ما جواب میده .

نه خدا بخیله نه تو لیاقتت کمه😎💙✌

و اینکه تو کائنات مهم ترین اصل شکر گذاری و افکار مثبته 

و اینکه افکار منفی رو رها کنید و یه لحظه هن به این فکر نکنید که شاید نشه .

تمام تمرکز روی خواسته اصلی🙆💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا صادقانه جواب بده خودت تاحالا تجربه کردی ک جواب گرفته باشی؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
ارهه به خدا نتیجه داده با جزییات حتی

میشه لطفا یادم بدی باید بهش فکر کنم؟

اخه  فکرای منفی هم نمیتونم تو سرم نیارم حس میکنم دروغی میخوام یه چیزیو باور کنم 

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
میشه لطفا یادم بدی باید بهش فکر کنم؟ اخه  فکرای منفی هم نمیتونم تو سرم نیارم حس میکنم دروغی می ...

ببین اطلاعات دقیقش تو گوگل سرچ کن میاد و اینکه کتابه رازو حتما یا بخون یا فایله صوتیشو دانلود کن این کتاب خیلی محبوبه و به منم کمک کرد و خواستتو به خودت بقبولون و با عشقو علاقه بهش فکر کن

خب دیگه باید هر روز صبح بهش فکر کنی با جزییات و میتونی یه جایی ازش یه چیزی بزاری مصلا بک گراند یا پر ...

من شبو روزم شده فک راجب ارزوهام در حدی ک فک و خیالم شده همین 😐

ولی یهو ناامیدی میاد سراغم ک نکنه نشده نکنه نرسم نکنه همش تو رویاهام بمونه و ب واقعیت تبدیل نشه خیلی وقته منتظرم ولی فعلا ک هیچ 😣هوف🤦🏻‍♀️😑☹️😕

من شبو روزم شده فک راجب ارزوهام در حدی ک فک و خیالم شده همین 😐 ولی یهو ناامیدی میاد سراغم ک ن ...

خب این ناامیدیت خرابش کرده 

افکار منفی خیلی بده بهش فک نکن

ببین اگه اینستا داری پیجمو بهت میگم بزن پروفایله منو با بیو منو بخون 

اینا همش یه افکاره مثبته

و من استوری های خوبی درباره این چیزا میزارم و افکارمو مثبت کردم 

ببین باید خودتم شبیه ارزوهات کنی مثلا من میخوام به یه مرده خوبو خوش اخلاقو وووووو برسم اول باید خودمم به این ارزوم نزدیک باشم