2777
2789

دوستان بیاییم دردودل کنیم توروخدا بلکه یکم دلمون سبک بشه من دردام تو دلم خاک خوردن ازبس خودمو زدم به بی خیالی بدجور دلم گرفته از همه جا از همه کس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا شب قدره خدایا چی میشه صلاحمونو تو خواستمون قرار بدی و شیرین کاممون کنی

یا ارحم الراحمین بخاطر اون بنده هایی که خیلی برات عزیزن به حرمت و آبروی همونا گره زندگیمونو باز کن  

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.
من جدیدن تصمیم گرفتم هیجیو به زبون نیارم بعضی چیزا داره نابودم میکته اما میخوام فقط تو دلم باشه خودم ...

اونجوری میشی خواهر عین من دلم پره اما اونقد سعی کردم یادم بره الان قلبم میترکه اما عاجزم به زبون بیارم اصلا نمیتونم بازگو کنم چند باری رفتم مشاور اما نتونستم دردامو بیرون بکشم 

اونجوری میشی خواهر عین من دلم پره اما اونقد سعی کردم یادم بره الان قلبم میترکه اما عاجزم به زبون بیا ...

بهترمن الان چند وقته لین مارو میکنم همسرمم خیلی سعی میکنه از زیر زبونم حرف بکشه همشم میگه عوض شدی اما دوس ندارم حرفای تمراریو بازم تکرار کنم ترجیح میدم از هرچی ناراحت میشم یه ربع سکوت کنمو بهش فک نکنم بعدم بزار پشت همه فکرای مغزم تا کمرنگ بشه تو ذهنم و کمتر اذیت بشم

واقعا همه مون به دعا نیاز داریم ولی باید قبول کنیم نقش خدا ودعا تو زندگی هامون جون کم شده اینقد مشکل ...

راستی هیچ میدونستی من تواین شبهای احیا حاجت گرفتم؟ خیلییی اعتقاد دارم ولی الان میخام همون حاجت و بهشون پس بدم ولی میترسم خودم نابودترشم

لایک نکنید                      
بهترمن الان چند وقته لین مارو میکنم همسرمم خیلی سعی میکنه از زیر زبونم حرف بکشه همشم میگه عوض شدی ام ...

دقیقا عین منی ولی من چند ساله این کارو میکنم الان حس میکنم از درون میپوسم همه چی رو میریزم به خودم همسر منم میگه خیلی اروم شدی از هیچکی گله نمیکنی میگم تباه شدنم بهتر از جنگ و جداله اصلا یجوری انگار حسش نیس بحرفم

راستی هیچ میدونستی من تواین شبهای احیا حاجت گرفتم؟ خیلییی اعتقاد دارم ولی الان میخام همون حاجت و بهش ...

منم درست حاجتمو شب احیا گرفتم میدونی گفتم خدا حاجتمو بده هرچی باشه پای خودم قربون کرامتش برم همونجوری داد با همه ی جنبه های بدش داد الان رو ندارم ازش گله کنم چون خواست خودم بوده با چه رویی پسش بدم