بخدا قسم مال منم زایمان کرده بودم رفته بودم خونه مادرم عروسمون اومد بخاطر بخیه نمیتونستم بلند شم گلایه کرده بود چرا بلند نشده این به پای من یا اون مدتی که اونحا بودم مودم قطع میکردن تا استفاده نکنم بخدا یه شب خواهرم داشت منو میزد منم میخواستم برم هتل بخوابم من خیلی ناراحتم ازشون نمیبخشم و نمیگذرم
کجای کاری عزیزم من مردم از بس حسرت خوردم انقد فرق میزارن بین من و برادرام ناراحتن ک حتی میرم خونشون در حالی که فقط امسال 30میلیون تومان فقط پول نقد ب داداشم دادن حالا بماند که خشکبار و ماست و پنیر و همه چیو مامان بابام میدن بهشون منم هیچ حالا منتم میزارن بخدا هر وقت برم خونشون دست خالی نمیرم ولی چکار کنم بخدا خیلی بی کس بی محبتم خیلی ماهی یه بارم اگه من زنگ نزنم نمیگن مردی یا زنده ای میگن تو داری برادرت نداره حسودی نمیکنم ولی فرق گذاشتن خیلی بده بخدا میخوان من همه مالمو بدم ب اونا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستان اینجوری پشت سر پدر و مادرتان صحبت نکنید اگه نباشند دق میکنید من داغ دیده ...
مادری که دو هفته اس از بچش خبر نداره و به دامادش همیشه فوحش میده ولی واسه عروس جونش درمیره و تولد میگیره واسه عروس ولی واسه داماد هیچی تازشم منو تشویق میکنه تو هم هیجی نخر
کجای کاری عزیزم من مردم از بس حسرت خوردم انقد فرق میزارن بین من و برادرام ناراحتن ک حتی میرم خونشون ...
بخدا قسم منم همینطورم برای برادرم سبزی خورشتی و گوشت ماهی هر چی میخرن پول میدن یه بار شوهرم گفت بیا شوخی کنیم بخدا شوهر من نیازی به پول کسی نداره ولی شوخی میکنه گفت بیا شوخی کنیم بگیم مامانت یکم پول قرض بده من مامانم برگشت گفت من بانک نیستم که فرداش مامانم زنگ زد گفت بگو با من شوخی نکنه من اصلا پول نمیدما شکستم
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
حتما خوب بوده من پدرم یکم از مادرم بهتر بود که الان مامانم اونم مثل خودش کرده
فوق العاده بود
خاص بود
تمام شهر رو تشیع جنازه اش شهادت دادند بهترین بنده خدا از بین شون رفته
پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا