2777
2789
عنوان

بچه زیر یکسال چقد غذا بهش بدم

200 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من از اخر شش ماهگی به دخترم غذای کمکی شروع کردم الان 11 ماهشه و در طی روز 3بار غذا میدم در حد 13 تا قاشق مربا خوری با 300 سی سی شیرخشکبا دوتا میان وعده مث موز و سیب 

اما اطرافیان میگن زیاد غذا میدی وباید بیشتر شیر بخوره موندم چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ وقت نشمردم چند قاشق. میدادم تا سیر بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم پسرم ده ماهشه صبحانه و ناهار و شام سه وعده بهش میدم با فاصله میان وعده هم سیب موز و یکبارم آبمیو ...

در حد چند قاشق میدی؟ شیر خودتو میدیی یا شیر خشک؟ اگه شیر خشک میدی چند سی سی در روز 

شیرم کمه در روز یکی دوبار در حد سه دقیقه تقریبا میخوره

پس اگه نخوایید غذا بدید بیشتر شیر بدید 

سیر نمیشه همون غذا بهش بده 

هرکی هم گفت بگو شیرم کمه 

منم خودم مثل شمام شیرم خیلی کمه فقط شبا به بچم شیر خودم میدم 

پس اگه نخوایید غذا بدید بیشتر شیر بدید  سیر نمیشه همون غذا بهش بده  هرکی هم گفت بگو شیرم ...

دیگه رو مخم هستن. همش میگن تو یکسره داری به بچه غذا میدی خب چکار کنم میخوره 😐دیگه