2777
2789

خودم صورتم پر از لک بود با یکی آشنا شدم دارو دست ساز درست میکنه صورتم عالی شده تو سه ماه  خواستم شمارش رک بدم تو وات پیام میدی بهش با عکس میفرستی برات دارو میده  کارش عالیه..‌ در ضمن برا جوش حتما حجامت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مارکی بگیرم لکه های قهوه این

دیگه روتین برو تا درست بشه 

ضدلک ام کیو خوبه 

ی شوینده روشن کننده بگیر (ویتامین سی ویتالیر عالیه)

تونر ضدلک درمالین هم خیلی شنیدم 

آبرسان نیتروژینا هم خیلی اسمیه 

ویتامین سی پریم هم عالی اگه استفاده کنی میشی عروسک و جوشاتم که رفته

و واسه لک حتما حتما ضد آفتاب بزن حتی تو هوای ابری 

من جوشام داشت خوب میشد واسه جاش لوسیون سیکل گرفتم رو لک های سطحی تاثیر داشت خدایی

دیگه روتین برو تا درست بشه  ضدلک ام کیو خوبه  ی شوینده روشن کننده بگیر (ویتامین سی ویتال ...

ضد آفتاب رنگی پریم دارم اما از رنگی خدشم نمیاد و پوستم انگار سنکین میشه ضدآفتاب چی خوبه بگیرم.

کجا رو حجامت کنیم من همش جوش میزنم هی میرن هی میان و بعد چیکار کنم جای حجامت نمونه

دوستم صورتش پر جوش بود یعنی جوش ها صورتش زو حجامت کرد جوش هاش رفتن کلا میگفت یبار هم میخواد بره ... جاش نمیمونه زیر چونه میزنه... خودمم میخوام  برم بعد ماه رمضون 

جوش صورت و بد یکی از مسائلیه که ادم های زیادی باهاش سرکله میزنن و از بودنش ناراضین.برای از بین بردن این آکنه ها و جوش ها میتونین از سرم های ضدآکنه استفاده کنید. سرم ضدآکنه اورلین با تنظیم چربی پوست صورت به بهبود جوش ها کمک میکنه و بخاطری که لایه های آسیب دیده پوست رو ترمیم میکنه باعث میشه جای جوش ها و لک هاشون به مرور زمان از بین بره.

تواین لینک اطلاعات بیشتری از این محصول وجود داره که میتونین خودتون بخونید:

https://aurelien.ir/product/aurelien-acne-soothing-serum-2/