2777
2789
عنوان

چجوری واسه کارم تبلیغ کنم؟

366 بازدید | 10 پست

خیلی تو این زمینه ضعیفم نمیدونم چرا ، با این ک کارم خوبه 

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
چیکاره ای؟

آرایش گرم ، لیفت مژه و ابرو میزنم ... انقدم خوبه ولی نمدونم چرا نمیشه،نمیگیره

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیج اینستاگرام داری؟

نه ندارم 

آرایش گرم ، لیفت مژه و ابرو میزنم ... انقدم خوبه ولی نمدونم چرا نمیشه،نمیگیره

پیج بزن پیجتم قفل نکن از زاویه خوب عکس بگیر بزار 

مثلا تو مناسبتا تخفیف ویژه اینا بزار 

بده چنتا بلاگر شهرتون پیجتو تبلیغ کنن فالوورات بزن بالا 

❤🤍❤
پیج بزن پیجتم قفل نکن از زاویه خوب عکس بگیر بزار  مثلا تو مناسبتا تخفیف ویژه اینا بزار  ...

به نظرت واقعا میگیره؟

پیج بزن بعد به پیجای دیگه هم بگو شاتت کنن فالوورات برن بالا

هزینه تبلیغات خیلیه واسه منی ک هنوز چندان درامدی ندارم

به نظرت واقعا میگیره؟

اره بابا 

من خودم ناخنکارم البته جایی کارنمیکنم فعلا شروع نکردم بصورت جدی، فقط باعکس میاد مشتری باید تبلیغت خیلی خوب باشه تو شهر ما ی ارایشگر بود پیج زده بود ب همه میگفت منو شات کن فالوورام بره بالا الان حدود۳ساله بخدا انقد معروفه

❤🤍❤