2777
2789
عنوان

بچه ها با این مرد چیکار کنم

176 بازدید | 18 پست

ببینین همیشه دست پیشو میگیره پس نیوفته خستم کرده در پیرو تایپیک قبلم الان از ییرون اومده قهره پشتش کرده خوابیده جواب سلامم نداد من چجور رفتار کنم بغض داره خفم میکنه

🤨

اشکال نداره تو برو بغلش کن بگو تا حالا از پشت ندیده بودمت ولی از رو به رو خوشگل تری یا یه چیزی بگو فضارو عوض کن یا بهش پیشنهاد رابطه بده نزار طولانی بشه قهرتون تو پیش قدم شو تو خوشی غیر مستقیم بهش بفهمون ک قهرش کار درستی نیس

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره تو برو بغلش کن بگو تا حالا از پشت ندیده بودمت ولی از رو به رو خوشگل تری یا یه چیزی بگو ف ...

همیشه کارش همینه دیشب برداشت جلو.خانوادش گفت تو دعوا این همش صحبت میکنه من اشتی کنم ولی من محلش نمیدم

🤨
همیشه کارش همینه دیشب برداشت جلو.خانوادش گفت تو دعوا این همش صحبت میکنه من اشتی کنم ولی من محلش نمید ...

اشکال نداره میگفتی خب من بیشتر دوست دارم بخاطر اون یامیگفتی اونم از خانومیه منه با خنده اصلا با شوهرت لج نکن یه جورایی هم حرفتو بگو هم اونو راضی نگه دار یا میگفتی از بس بهم خوبی و مهربونی میکنی من بیشتر دلتنگ میشم خلاصه با پنبه سر ببر 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اشکال نداره میگفتی خب من بیشتر دوست دارم بخاطر اون یامیگفتی اونم از خانومیه منه با خنده اصلا با شوهر ...

حالا من دیشب با خنده رد کردم ولی خیلی حرفاش ادمو اذیت میکنه

🤨
اره باید همین کارو کنم الان صبح از خواب بیدار میشه چجور برخورد کنم

بنظر من محل ندی اون درس نمیشه شاید بدتر بشه بی محلی سردی میاره شما اومدین زندگی کنین جنگ نیس ک انتقام میگیرین از هم به نظر من به صبح نزارش همین الان برو اشتی کن باهاش گوش کن خواهر من طولش نده نزار دوری قهر بی محلی عاددتون بشه

حالا من دیشب با خنده رد کردم ولی خیلی حرفاش ادمو اذیت میکنه

نه خنده تنها نه هم حرفتو بگو هم بخند بعد میومدی تو خونه بهش میگفتی عزیزم این حرفت اصلا جاش اونجا نبود من نمیخام کسی بدونه من با تو بحثم میشه نمیخام کسی فک کنه تو زندگیمون مشکل داریم دوس دارم ی زوج نمونه بشیم و از این حرفا تا اونم کم کم بیاد به سمتت اصلا کینه نگه ندار نزار عقده بمونه تو دلت حرفتو بگو ولی با خنده و خوشی 

نه خنده تنها نه هم حرفتو بگو هم بخند بعد میومدی تو خونه بهش میگفتی عزیزم این حرفت اصلا جاش اونجا نبو ...

ممنونم ازت عزیزم باشه روش شما رو امتحان میکنم ایشالا ک درست شه

🤨
خیلی غرورمو خورد کرده اصلا ازش سردم😔

همون ببین به حرف من رسیدی از بس قهر کردین بی محلی کردین دیگ به غرور هم اسیب میزنین

نکن عزیز من نکن لجبازی راهش نیس

به حرف خواهر کوچیکت گوش کن والله من راضی نیستم هیچ خانومی تو زندگیش به مشکل بر بخوره وقتی اینجامیبینم خیلی راحت به هم میگیم محلش نزار تو کم نیار و فلان ناراحت میشم زندگی رو باید یه طرفشو ول کرد تا بچرخه من حرف خودمد بزنم اونم حرف خودشو بزنه دیگ اون جنگه زندگی نیس